Van két extra cuki uncsitesóm, és én szeretnék egy kistesót. Mit csináljak?
1.AKKOR LÉGY SZÍVES MOND EL! - Ha felsorolnám, betelne a fórum, de pl. a "mondd el" az eleve két d, az "együtt" egy gy, az "össze" viszont két sz... olyan, mintha direkt összecserélnéd a dupla és szimpla betűket, de ez egyáltalán nem vicces, inkább szánalmas, ha ezt csinálod. Ha pedig ennyire nem tudsz írni, az se jobb, szóval vagy így, vagy úgy, de ásd el magadat jó mélyre, amíg össze nem szeded kicsit az IQ-dat valami értékelhető szintre.
2.HA ÉPP TUDNI AKAROD ,TAVALY KITŰNŐ VOLTAM! - Nem akarom tudni. Ez csak még jobban elkeserít, mert az iskoládat minősíti. Kivéve, ha kisegítőbe jársz, ez esetben én kérek elnézést. Ha valami komoly agyi bajod van (úgy tűnik), akkor azért nyilván nem foglak gúnyolni, de akkor ne is higgyél magadról mást.
3.NEM VÉLETLENÜL A "PRIVÁT ÜZENET"MENÜPONTOT VÁLASZTOTTAM! - Én meg nem véletlenül válaszolok ide. Nem tűnt fel, hogy nem akarod veled levelezni? Akkor kénytelen vagyok kiírni: nem akarom, hogy privát üzeneteket küldözgess nekem, mert ez egy nyilvános fórum, én is nyilvánosan írtam, vállalom a véleményemet - sőt, még le is pontozhatsz, ami gondolom valamelyest örömet hoz a sivár kis életedbe -, szóval leszel kedves nem privátban zaklatni.
4.CSAK AZÉRT ,MERT CSÚNYA,ÖREG VAGY NEM KELL A "MAI 12 ÉVESEKRE" HIVATKOZNI! - Tudod, hány éves vagyok? Esetleg azt is tudod, hogyan nézek ki? Szóval az agymenésed mellett látomásaid is vannak... Egyre jobb.
5.HA MÉG EGY PRIVÁT ÜZENETET VAGY KOMMENTET KAPOK ILYEN HANGNEMBEN ,MEGÉRDEKLŐDÖM,HOGY HOGYAN LEHET ELÉRNI,H A KÉRDÉSEIMHEZ SE FÉRJ HOZZÁ ! - Nagyon megijesztettél. Remélem, az érdeklődésedet le tudod majd írni az adminoknak összeszedetten és érthetően, különben ők is csak lesnek majd egyet. Egyébként meg te írogatsz nekem privátban, szóval te zaklatsz engem, nem fordítva. A kérdésedet pedig, ha nyilvánosan kiteszed egy fórumra, akkor azzal vállalod azt is, hogy igen, emberek ezt el fogják olvasni, és reagálni fognak - esetleg olyasmit is, ami neked nem tetszik. Ha ezt nem akarod, akkor pedig ne fórumozz. Ennyi. Egyébként is inkább tanulnod kellene.
6,7,8stb.EL LEHET HÚZNI,HA NEM TETSZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Nem tetszel. De azt sem te fogod megmondani, hogy mit csináljak.
Remélem, érthető voltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!