Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen ha van az embernek egy...

Milyen ha van az embernek egy ikertestvére?

Figyelt kérdés

2016. okt. 23. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
5-ös, nem a véleményeddel van problémám, hanem azzal, hogy azt rólam alkottad, anélkül, hogy bármit is tudnál rólam. Nagyon sok szülő elrontja, igen, és még csak ikreknek sem kell hozzá lenni-az én anyámnak is mániája volt egyforma ruhába öltöztetni a húgommal, pedig másfél évvel fiatalabb volt nálam - persze hogy utáltam. Az itt válaszoló ikrek mind nagyok már - biztos vagyok benne, hogy az ő életük, a testvérükkel való kapcsolatuk is máshogy alakult volna más környezetben, más szülői hozzáállás és nevelés mellett.
2016. nov. 2. 10:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Én azt szoktam erre a kérdésre válaszolni, hogy: ’Milyen amikor nincs?’

Kb 6 és 12 éves korunkig állandóan veszekedtünk, emlékszem anya mindig mondta, hogy ’fogtok ti még hiányozni egymásnak, amikor idősebbek lesztek.’ Sose hittünk neki, de végül igaza lett.

Utána külön szobát kaptunk az sokat segített, hiszen egy osztályba jártunk egy baráti körünk volt/van, egy tánc suliba jártunk kellett egy kicsi külön lét. Amikor másik fősulira kezdtünk járni az nehéz volt, hiszen először voltam igazából egyedül. Minket sose öltöztettek ugyanolyan ruhába szerencsére, egy-két kép van, de akkor is csak a kép erejéig.

Neki erősebb a személyisége, nekem mindig kellett a támogatás. De most is együtt lakunk.

25/L

2017. jan. 1. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!