Mi kétpetéjüek vagyunk, de nagyon utálom. Szerintem nem is hasonlítunk se külsőleg (mert neki barna rövid haja van, nekem meg hosszú fekete göndör, más szemszín, én fogszabályzós szemüveges vagyok, neki kényesebb és problémásabb az arcbőre.) se a személyiségünk, de így is állandóan összekeverik a nevünket. A másik, hogy mindig csak második voltam. A szüleink soha nem mondták, hogy ő jobb, mégis ezt érzékeltették. Lehet (sőt biztos) hogy nem direkt, de suliban már direkt. A tanárainknál hiába mondtam valami jót, úgy jegyzik meg mintha a tesóm mondta volna. Egyszer szóltam ezért, akkor azt mondták, hogy ne hazudjak, fogadjam el, hogy ő jobb. Az osztálytársaim direkt csak xykettőnek hívnak, utalva arra hogy én csak "másolat" vagyok. Neki több ideje van tanulni ezért mindenből 5-re áll, nekem kevesebb (rendszeresen járok orvoshoz, olyan betegségem van amivel foglalkozni kell, ez napi 1 óra. Ezek mellett mindig segítek anyukámnak otthon, és másik suliba járok ezért csak késöbbi busszal tudok hazajönni) ezért csak jeles vagyok. Másik gimibe járunk, mivel őt pont felvették matek szakra, engem kéttannyelűre nem, és másik tagozatok meg beteltek (a megye legjobb gimnázuima). Ő a legjobba került, én csak egy nagyon jóba. Ez a sokadik ok ami miatt ő jobb mint én. Jobbak a sporteredményei. Játszik a kisgyerekekkel. Sok sorozatot néz. Én nagyon szívesen beszélgetek emberekkel, sokat segítek, sok barátom van, főleg amióta az új sulimban csak azt tudják, hogy van tesóm, de nem ismerik. Neki jobb az alakja, nagyobb a melle, szebb a lába, szebben rajzol...
Mivel egyidőben élünk/éltünk át mindent, volt mihez hasonlítani. Minden egyes pillanatban szinte csak egy árnyék voltam. De legalább annak jó voltam.
Vele a kapcsolatom annyira nem jó, főleg azért mert tudja, hogy jobban teljesít és ezzel még dicsekszik is.
Tudom, ez még változhat, remélem fog is.
16L
2 nek
Attól hogy épp te nem fogod őket egyforma ruhába öltöztetni, nézd meg a válaszok nagy részét és láthatod hogy amit írtam az a valóságban is jelen van. Attól hogy te épp egy kivétel anyuka vagy , a nagy többség így kezeli az ikreket. És sokszor az ember attól hogy kívűlálló megfigyelő sok mindent meglát, amit te nem látsz mert elfogult vagy. A kettes válaszoddal már igazoltad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!