Szerintetek is egy szívtelen vagyok, amiért így elküldtem a testvéremet?
A tesóm már 40 éves, és még mindig anyám nyakán él. Ez mindig is így volt, soha sem volt tudomásom szerint párkapcsolata vagy normális munkahelye. Nincs sem testi sem szellemi fogyatékossága, néha még is úgy viselkedik felnőtt férfi létére mint egy öt éves. Mióta csak élek mindent megtett, hogy megkeserítse az életemet. Nem egy párkapcsolatom is miatta ment tönkre. A mostani párommal is folyamatosan fúrta a kapcsolatunkat, de szerencsére együtt maradtunk és elköltöztünk. Persze ha anyát meghívjuk magunkhoz, akkor neki is feltétlenül jönnie kell mert "jajj szegény unatkozik otthon egyedül". Nálam ott telt be a pohár, amikor a házunkat, a főztömet és az egész életünket fikázta. Szóval megmondtam neki, hogy takarodjon innen és soha a büdös életbe többet ne lássam. Anya szerint szívtelen vagyok és most szóba se akar állni velem.
25/N
8:
Simán megmondhattad volna a fiúdnak, hogy a tesód milyen, mielőtt bemutatod. De te inkabb bizalmatlan maradtál.
Exem családjában is ez volt a módi. Én is kidobtam egyszer, még exem is nekem feszült, hogy ezt most miért kellett, szegény tesója unatkozik, azért mond ilyeneket.
Az ilyen mocskoktól meg kell szabadulni, ne hagyd, hogy a család csak azért, mert család, megkeserítse az életedet. Aki bunkózik veled a te házadban, annak fel is út, le is út. Anyuka meg jöjjön, ha rád kíváncsi, de bátyóka nélkül. Ennyire egyszerű. Felnőtt ember vagy, felnőtt döntésekkel, amikhez senkinek semmi köze nincs, jó lenne, ha ezt anyukád is elfogadná.
Igazad van. Noha nem mondtam volna, hogy takarodjon, meg hogy soha, de azt igen, hogy ha nem érzi jól magát, ne éljen vissza a vendégjoggal, ne rontsa a hangulatot, ne sértegesse azt, aki vendégül látja.
Csak akkor jöjjön, ha viselkedni tud.
Amúgy szerintem féltékeny rád, a boldogságodra, arra, hogy megálltok a lábatokon.
Anyukád meg látja, hogy milyen szerencsétlen, élhetetlen. De az is lehet, hogy otthon nyomást gyakorol anyukádra, zsarolja, hogy ha ő nem mehet, akkor anyukád se menjen. Nem lehet neki sem könnyű a testvéreddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!