Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért van az, hogy a húgom...

Miért van az, hogy a húgom csinál valamit de én vagyok leordítva?

Figyelt kérdés
Pl rettentően csúnyán beszél velem a korához képest, nem csinál szinte semmit,de elvárja hogy mi mindent megcsináljunk neki.. Ma is odajött és ok nélkül ütögetett, ordibált és csúnyán beszélt ,én visszaszóltam neki hogy jó lenne ha befejezné, erre anya rámszólt, hogy miért vagyok vele ilyen bunkó.. De most komolyan, az nem zavarja hogy ő miket mond nekem, de én egyszer mondok neki valamit és akkor is én vagyok a rossz..Anya állítása szerint én vagyok a nagyobb és nekem kéne több eszemnek lenni, de ti ilyen helyzetben mit tennétek? A bátyánkat azért nem szidja le szinte soha mert ő már nagy a húgom meg még kicsi.. Ezzel lehet valamit kezdeni vagy ez már örökre így marad? :/
2016. okt. 3. 21:52
 1/5 anonim válasza:
98%
El sem hiszed milyen ismerős...Én ilyenkor elengedem a fülem mellett amit anyum mond mert tudom hogy nekem van igazam.:D
2016. okt. 3. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Úristen.....hogy ezt a "te vagy a nagyobb, neked kellene több eszednek lennie" szöveget én mennyire utáltam! Egész gyerekkoromban ez ment kb. mindig nekem kellett engedni, borzasztóan utáltam.

Sajnos ez a szülők hibája, akik nem bírnak a kisebb gyerekkel, inkább mindent ráhagynak, csak ne hisztizzen. Ekkor jön ez a jól bevált szöveg, aminek persze mindig a nagyobb gyerek issza meg a levét. Nem véletlenül mondják ma már, hogy ilyet sosem szabad mondani, mert ezzel csak növekszik a testvérek közötti ellentét. Én és a hugom vagyunk rá a legjobb példa. Hiába vagyunk már felnőttek, a gyerekkori ellentétek miatt teljesen elidegenedtünk egymástól.

Ha nálatok is marad ez a helyzet, nagy az esély, hogy ti is így lesztek majd.

2016. okt. 3. 22:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok rosszba lenni vele, de amit csinál kikészít.. Ha megpróbálom figyelmen kívül hagyni csak még tovább csinálja addig amíg nem figyelek rá
2016. okt. 4. 06:14
 4/5 anonim válasza:
100%
Azért ilyen, mert hagyod neki! Én biztos leordítanám a haját és kilátásba helyeznék neki egy büdös pofont a következő ilyenre. Ha nem hiszi, a következőnél lekevernék neki egy akkorát hogy a fal adja a másikat.
2016. okt. 4. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:

a "miért vagyok vele ilyen bunkó" mondatra annyit

kellett volna mondani:

"Ha te nem neveled meg, valakinek meg kell".

Lehet anyud szemei kiugrottak volna :)

2016. okt. 5. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!