Hogy tudnék a húgom bizalmába férkőzni?
Figyelt kérdés
Egy ideje teljesen megváltozott, nem beszél, szomorú, csak fekete ruhát hajlandó felvenni. Ez még nem is lenne olyan furcsa dolog, de megláttam a karján vagdosás nyomait... Rengeteget és igazából nagyon sokat fogyott is. Nem tudom, hogy tudnék vele egy kicsit is beszélni, ha valakivel történt már hasonló, és elmesélné, azt megköszönném2016. okt. 2. 20:21
1/5 anonim válasza:
Úgy, hogy először te beengeded őt a te életedbe. Te megnyitod neki magad. Akkor lesz esélyed, hogy ő is megteszi azt. Ezzel kicsit meg is mutatod, hogy kell ezt csinálni, hogy szavad ezt csinálni. Hogy kiszolgáltatjuk magunkat a másiknak így.
Pl egy jó kezdet, ha valami tényleg neked fontos intim dolgot elmesélsz neki és megkérdezed mit gondol. tanácsot kérsz tőle.
2/5 anonim válasza:
Ezen el kelett gondolkodnom de en szerintem azert bizok ennyire a testvereimben(mindent megbeszelUNK) mert ok is mindent elmondanak. Foleg a korban hkzzam kozelebb alloval vagyok ilyen kapcsolatban. Mindent elmesel nekem es ez alltal hogy a bizalmat nekem adja teljes mertekben megbizok bene enis es neki barmit elmondok gondolkodas nelkul. Azt ajanlom hogy menny be a szobajaba es kezd el neki mkndani veled mivan. Elosszor csak kezd egyszeru dolgokkal de meg azon a beszelgetesen megejthetsz komolyabb dplgokat mint pl:hogy ki teteszik es hogy vele mivan vagy barmi amit az ember nem mond el akarkinek. Lehet hogy nem az elso alkalomtol fog o is beszelni de szerintem ez a legjobb megoldad. Ha nagyon nem akar beszelni akkor kerdezz ra hogy veled mivan. Lehet ezt tolakodasnak veszi es ezzel elvagtad mahad de lehet olyan erzest fog adni neki hogy torodnek vele. Ha elmongya az okot amiert vagdossa magat mond azt neki hogy o ennel tobbet er. Barmi is az ok biztos vagyok benne hogy tobbet er. Mert mindennel tobbet er.
3/5 anonim válasza:
Családi helyzet, szülők , iskolai problémák, szerelmi csalódás , valami "egyéni" probléma...)
Amíg ki nem deríted , mi a változásnak és a jelenlegi viselkedésének oka , nagyon nehéz mindkettőtök helyzete. Sürgősen külső segítségre (pszichológusra) van szüksége .
4/5 anonim válasza:
Én ugyanilyen voltam. Valójában csak figyelemre volt szükségem. Nem tudom leírni, hogy mit éreztem, de valami olyasmi volt a cél, hogy: "nézzétek mennyire szenvedek". Azt hiszem akkor jól esett volna, ha a nővérem foglalkozik velem, bár mindenki elől elzárkóztam. Ha odajött volna, hogy kikérje a vélemény valamiről, ami tényleg fontos neki vagy a családnak, akkor valószínűleg segítettem volna neki és talán tényleg megnyíltam volna. Szerintem ez egy jó ötlet, de egyébként lehet ő is kinövi. Én kinőttem és utólag visszagondolva, már nem is emlékszem a dolgok felére, ami miatt akkor annyira szörnyűnek éreztem az életem. Talán ő is kinövi.:) sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Szerintem először csak öleld meg,nem kell hozzá mondani semmit,mondjuk ha haza ér iskolából.A testi kontaktus sokat segíthet a bizalom kiépítésében :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!