Mit csináljak az (iker) nővéremmel?
Figyelt kérdés
Verekedős, suliban, utcán, mindenhol. Egyszer lelökött az ágyról úgy hogy eltört a kezem.2016. szept. 24. 18:27
12/22 anonim válasza:
Hát, elvileg jó módszer, állítólag Jézus mondott egy ilyet, nem tudom, mert nem voltam ott, hogy ha valaki megüt, tartsd oda az arcod másik oldalát is. És akkor ezzel megállítod az eszét, és megérkezik a jelenbe. De egyébként talán hogyha rámosolyognál közben, akkor látná, hogy nem éri el nálad a kívánt hatást, de olyan kedvesen mosolyogj rá, kicsit így "lesajnálva" vagy nemtom, hogy szegény butus, nem tudja, mit cselekszik, és hagyd ott, és ettől is meg tud állni az esze. Meg lehet mindkettőt egyszerre is. Olyan mosolyra gondolok inkább, hogy te már értesz valamit, és te pedig csak mosolyogsz azon, hogy ő még azt nem érti. De nagyon kedvesen, ne lenézően, ne ítélkezőn, hanem nagyon barátságosan. Amúgy lehet, hogy az nem tetszik neki, hogy olyan érzése van, mintha kettő lenne belőle, így bármit csinál, minthogyha sohase tudna egyedi lenni. Esetleg nem tudom, hogy kevertétek-e össze új ruhátokat pl, mert nekem anno volt ikerpár osztálytársam, csajok, és osztálytáborba vadiúj pizsamát vittek, és akkor az egyik ráripakodott a másikra, hogy "Betti, veszed le de rögtön a pizsamámat!!!!" És akkor erre meg mondta a másik, hogy "Jól van na, máris, csak nem tudtam, melyik az enyém." Szóval nemtom. Amúgy nekik pont külön szobájuk van otthon, azt hiszem. De valamiért közösen pakoltak, lehet így fértek el a helyet megfelelően kihasználva a táskákban.
13/22 anonim válasza:
*Ja várjál, egymásnak lehet, hogy két ellentmondó dolgot írtam, de mindegy, "jóvanazúgy". Mert a másodikra módosítottam az elsőt. Csak azé' mondom, mert most el kezdtem előlről újra elolvasni, amit írtam.
14/22 anonim válasza:
Ugye nem gondolod, hogy egy mondatodat is elhiszem? Ha csak nem 100 kilós, 180 cm a 11 éves ikred, miért félne tőle anyukád??? :)Bruha-ha-ha, viccnek elég nyemge próbálkozás.
15/22 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy valami fatális véletlen folytán igaz a sztori: Ha egy anya fél a 11 éves kislánya testi erejétől... na jó ne tegyük fel, ilyen fatális véletlen nem létezik.
16/22 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg mikor eltörte a kezem határozottan kijelentette hogy ő nem akarja meg büntetni mert már egyszer belé rúgott (mikor pszichológushoz akarta vinni)
2016. szept. 25. 08:06
17/22 anonim válasza:
Egyszerű . .
Egyszer úgyis elalszik, akkor kell lecsapni rá.
18/22 anonim válasza:
kamukérdés, a szokásos végletekig túldramatizált "rajtam senki sem tud és akar segíteni, egyedül vagyok a hatalmas világproblémáimmal" 10 éves nyomorék retardált kérdése. Egy szava sem igaz
19/22 anonim válasza:
Nincs mese. Akkor is pszihológushoz kell vinni. Anyádnak meg próbálj segíteni abban, hogy erőt vegyen magán.
20/22 anonim válasza:
Ne haragudj hogy ezt mondom de édesanyád egy gyenge jellemű ember,olyan nincs hogy egy 11 éves gyereket nem lehet megrendszabályozni,édesanyád már a puszta fizika erejével megtudná rendszabályozni mivel sokkal erősebb ,ahogy mondták az ellőttem lévők egy jó verés kell neki,ha nem megy nevelőintézet,mert vannak olyan esetek ami oda,ha nem oda akkor a pszichiátriára kell küldeni,ha nem 100-as,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!