Dorcika926 kérdése:

Miért ő a jobb?

Figyelt kérdés
Egy 12 éves lány vagyok sok testvérrel.Van egy öcsém akit anyunk jobban szeret.Szinte nem ülhetek oda a KÖZÖS gépünkhöz mert mindig ott ül.Egy játékot nem tölthetek le mert jön a duma:"Elsőnek és töltök le!" a nővérünk azért az öcsémnek az igazat, mert ja öcsém gépezhet használhatja az öcsém telefonját egész nap.Ha jó jegyet hoztam, akkor csak annyit mond anyu:"Végre tanulsz" ha rosszat hozok akkor meg kijelenti hogy az öcsém legalább mindig jó jegyet hoz.Kimutatják hogy öcsém MINDENBEN jobb nálam, és nem is szeretnek.Miért mindig a kisebb a jobb????

2016. szept. 18. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Vele beszéltél már erről?
2016. szept. 18. 15:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hallgatnak meg :(
2016. szept. 18. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Tipikusan a háromgyerekes probléma.

Tapasztalataim alapján a középső gyerek általában ezeket az érzéseket éli meg. Próbáld meg elfoglalni magad, hobbit, társaságot találni. Majd felnőssz és megoldódik ez a mellőzöttség. Vagy nem. Sajnos nem egyedi a problémád.

2016. szept. 18. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem hallgatnak meg, akkor is állj ki magadért. Mutasd, meg nekik, hogy te is emberből vagy teli érzésekkel és nehogy már egy kis kuki tegyen keresztbe a gyerekkori boldogságodnak.

Vagy próbálj meg lázadni, éreztesd velük, hogy valami bajod van. Ilyenkor biztosan megkérdezik, hogy mi a baj és végre olyankor kiöntheted nekik a lelked.

2016. szept. 18. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetekben mindig van egy legjobb, és a többi tökmindegy hogy mit csinál, akkor sem lesz olyan jó. Később ezt "megszokod" és nem fog érdekelni. Vagy nem szokod meg. Esetleg elvágod a kapcsolatot anyádéktól emiatt.
2016. szept. 19. 01:35
 6/6 anonim válasza:
Nálunk én vagyok a legnagyobb, aminek különösen Örülök mert haverjaimnak mind van nagyobb testvére. Nekem van gépem átjöhetsz CS GO zni vagy The Crew val játszani. Az én öcsém egyfojtaba pattog mert a hugom szórakozik vele. Én introvertált vagyok magányos
2016. szept. 19. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!