Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tegnap elvittem az öcsém...

Tegnap elvittem az öcsém bulizni, mára beteg lett, mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves és gondoltam elviszem magammal a haverokhoz, mert nem akartam egyedül otthon hagyni. A szüleink vidéken vannak és csak holnap du. jönnek haza.

A buli rövidre sikerült, megkóstolta a pálinkát és egy feles páleszt is leküldött, majd kiment este 10 felé kosarazni a kertbe, mercsúszott és ott feküdt kb 15 percig, mert nem tudtták felálitani, mert fájt a háta (gerinc sérve van csak a többiek ezt nem tudtták)

Aztán szóltak nekem és én már rutinosan tudttam, mit kell tenni, hogy kell felsegíteni, majd itthon lefektettem aludni.

Most lázas? 38 fok a hője, hányingere van de nem hány és édeset-hideget kíván (mirelit áfonyát, meggyet eszik) reggel csak egy mézes teát ivott!

Nem akarja, hogy hívjam anyáékat, mert akkor jó ideig nem hagynak minkett egyedül.

A háta miatt nem agodom, hisz kb fél évente 2-3 alkalommal előforul lyen ha nem vigyázz magára, de a hányinger és a láz miatt igen.

Nem tudom mit tegyek.

2016. szept. 17. 14:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
Én elvinném orvoshoz mert lehet hogy agyrázkódást szenvedett.
2016. szept. 17. 16:23
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha az én gyerekem lennél, akkor nem hagynálak egyedül többet, ha ezt eltitkolnád.
2016. szept. 17. 17:02
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
A hányinger passzol az agyrázkódáshoz, de a láz tudtommal nem. Most tényleg van vírus, szerintem azt nyelhette be. Egy pálinkától meg tényleg nem betegszik meg senki.
2016. szept. 17. 17:18
 14/19 anonim ***** válasza:
láz is jelentkezhet agyrázkódásnál
2016. szept. 17. 17:32
 15/19 anonim ***** válasza:
ezt csak onnan veszem, hogy nemrég volt hasonló tünetem, és folyton ilyeneket kérdezgettek tőlem :)
2016. szept. 17. 17:33
 16/19 anonim ***** válasza:
orvos!
2016. szept. 17. 23:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz beverni a fejét, hogy agyrázkódása legyen, elég egy keményebb seggre esés is.
2016. szept. 18. 08:02
 18/19 anonim ***** válasza:

lehet másnaposság, ha egyáltalán nem szokott inni, ennyi is fejbe vágja. lehet beverte a fejét, agyrázkódás, de lehet, hogy úgy megrántotta a hátát, hogy az ideggóc jeleket küld az agyba, amitől rosszul van.

miért nem végeznek rajta gerinc műtétet, ha sérve van??? veszélyes, le is bénulhat, ha nem kezelik

2016. szept. 18. 11:20
 19/19 A kérdező kommentje:
Jobban Van, igazabol mar vasarnap Jobban lett. Köszönöm mindenkinek
2016. szept. 19. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!