Tegnap elvittem az öcsém bulizni, mára beteg lett, mit tegyek?
17 éves és gondoltam elviszem magammal a haverokhoz, mert nem akartam egyedül otthon hagyni. A szüleink vidéken vannak és csak holnap du. jönnek haza.
A buli rövidre sikerült, megkóstolta a pálinkát és egy feles páleszt is leküldött, majd kiment este 10 felé kosarazni a kertbe, mercsúszott és ott feküdt kb 15 percig, mert nem tudtták felálitani, mert fájt a háta (gerinc sérve van csak a többiek ezt nem tudtták)
Aztán szóltak nekem és én már rutinosan tudttam, mit kell tenni, hogy kell felsegíteni, majd itthon lefektettem aludni.
Most lázas? 38 fok a hője, hányingere van de nem hány és édeset-hideget kíván (mirelit áfonyát, meggyet eszik) reggel csak egy mézes teát ivott!
Nem akarja, hogy hívjam anyáékat, mert akkor jó ideig nem hagynak minkett egyedül.
A háta miatt nem agodom, hisz kb fél évente 2-3 alkalommal előforul lyen ha nem vigyázz magára, de a hányinger és a láz miatt igen.
Nem tudom mit tegyek.
Adj neki a hányingerre kólát, egy lázcsillapítót, pihenjen és igyon sokat.
Csak összeszedett valami vírust, bárhol elkaphatta, nincs összefüggésben a bulival. Honlap szóltok a szüleiteknek, ha nem javul. Egyébként meg kutya baja nem lesz.
vagy még agyrázkódás...
én azért nem tudnám be egy sima vírusnak, mi van ha beverte a fejét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!