Mit gondoltok erről a felvételről?
Nem olvastam végig a kommenteket, de a videót megnéztem, és az ott írt hozzászólásokat is. Nem tudom, miért tiltottak, azt sem, hogy azóta mi van, miért emelted ki újra a kérdést, de ez enyhén szólva is durva. Sokszor azt hiszem, hogy kamuznak a kérdezők, de ezt így látva élőben, dobtam egy hátast. Mondom ezt annak ellenére, hogy az 5 éves unokám se piskóta hisztiben. Nem gépezés témában, hanem ha rájön az ötperc, akkor hasonlóan viselkedik. A mostani generáció ha így halad, mármint a mostani kisgyerekek, mi a fene lesz a világgal?
Kérdező! A verés ilyen esetben semmiképp nem használ, ezt azonak üzenem, akik ezt tanácsolták, sőt, olaj a tűzre a húgodnak.
Csak azt furcsállom, hogy anno nekünk egy atyai seggreveréstől egyből tudtuk, hol a helyünk. A mostani gyerekek fel sem veszik. Valami nagyon elromlott. :S
Én biztos kirángattam volna és ha belém harapott volna,kapott volna egy tockost.
A helyedben megmutatnám a gyámosoknak és hívnám hozzánk,picit ráijeszteni anyudékra meg a hugodra is.Nyugodj meg,anyudék összekapnák utána magukat minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!