Mit gondoltok erről a felvételről?
A szüleitek tehetnek róla. Undorító ahogy 9 évesen viselkedik. Azért viselkedik így mert így nevelték, nem ő tehet róla még.
Én biztos megörülnék, ha ilyen lenne valamelyik tesóm. Látható, hogy anyád flegma, nem érdekli, mi van a gyerekeivel.
A húgod nevelése nem a te feladatod, nem az apja vagy, hanem az anyukád-apukád a felelősek érte.
Hát ezt végignézni is rossz volt, nemhogy napi szinten átélni...Őszintén sajnállak..
Én a helyedben úgy megvertem volna ezt a névtelen kis taknyot, hogy hirtelen nem tudta volna fiú-e vagy lány. De komolyan, tehát én nem vagyok alapjáraton egy agresszív ember, de ezt fix, hogy nem tűrném el. Ja és megjegyzem, lány vagyok!
Anyádat meg inkább nem minősíteném, mert az nem tűrne nyomdafestéket. Amennyi kihallatszik a videóból, hát valami szörnyű.. Ordibál, mint valami eszement félőrült és minősíthetetlen stílusban beszél veled, holott ez a kis szaros nem tud viselkedni. A gyereket nem csak megszülni, hanem nevelni is kell!! Épp ezért nem értem, hogy az ilyen emberek minek szülnek??! Egyértelműen látszik, hogy teljes mértékig alkalmatlanok a gyereknevelésre..
Megnéztem még egy-két videódat és elszörnyedtem, de komolyan. A húgod klinikai eset, anyad meg ráhagyja, hiába hisztizik, kiabál, csapkod.. Be kéne verni egy hatalmas nagyot a seggebe, aztán talán rájönne hogy nem minden úgy van, ahogy azt ő akarja.
De mindenesetre anyudnak egyáltalán nem kellett volna gyereket vállalnia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!