Miért mondja rám azt a nővérem, hogy ribizli vagyok, amikor ő sokkal nagyobb?
"Miért mondja rám azt a nővérem, hogy ribizli vagyok, amikor ő sokkal nagyobb?"
Tehát véleményed szerint is az vagy csak kisebb. Akkor nem értem kérdést. Nem azt mondta, hogy te vagy nagyobb ribbbanc. Csak kijelentette - amit ezek szerint te is elismersz, hogy az vagy.
Egyébként érdekes, hogy a barátaiddal belefér a pucér kép kérése. Főleg, hogy a legjobb barátnőddel van kapcsolatban... Új barátokat nem keresel? :D
Kéthetes nyaralás alatt két pasi és még ő károg... Hát oda ne rohanjak, de jó dolga van. Hány éves ?
Én 1 hónap közmunkára ítélném egy árvaházban vagy egy kórházban aztán majd helyre áll a kis fejében az erkölcs és a fontos dolgok sorrendje...
Csak szólok, hogy ez nem poén volt a srác részéről, és ha tényleg jó barátja vagy a csajnak, akkor elég nagy gondban vagy.
Nekem szakadt már meg barátságom amiatt, hogy az állítólagos legjobb barátnőm elfelejtett szólni, hogy a párom egyértelműen rányomult, és "viccből" meztelen fotókat kért róla.
Aztán persze lebukott ő is, amikor kiderült, hogy még vagy 200 másik csajnál is bepróbálkozott a srác "viccből", és lett is belőle nem egy folyamatos szexchat partenere.
Jött persze a lányka a szöveggel, hogy jaaj csak nem akart megbántani, csakhát az orra alá dugtam az üzenetet, ahol nem éppen helyretette a páromat, hanem kedvesen elviccelgette a dolgot. Dobtam mindkettőt.
és ha Te poénból tényleg küldtél volna egy meztelen fotót a haverodnak?? A fiú barátod kikandikál a kapcsolatából és nem mentség az óvoda és az sem, hogy az egyik legjobb barátnőd tőle származik.
A ribiséggel meg ne foglalkozz!
"Én 1 hónap közmunkára ítélném egy árvaházban vagy egy kórházban aztán majd helyre áll a kis fejében az erkölcs és a fontos dolgok sorrendje..."
Mert egy lány nem élvezheti a szexet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!