Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi történik a tesómmal?

Mi történik a tesómmal?

Figyelt kérdés

a 19 éves tesóm egyfolytában bent gubbaszt a szobájában és ki se szokott jönni.rengetegszer hallgat szakítós zenéket,rengetegszer sír,nincs kedve semmihez például ha elhívjuk mozizni akkor nincs hozzá kedve pedig mindig megkérdezi tőlünk hogy:mikor megyünk legközelebb moziba?

és már nagyon aggódok miatt.Mit csináljak?vigyem orvoshoz?vagy beszéljem meg vele a dolgokat?

2016. aug. 17. 19:26
 1/10 anonim válasza:
90%
Gondolom szakított, vagy szeret valakit és fél a következményektől stb. beszélj vele sztem
2016. aug. 17. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Örülhet hogy egy ilyen tesója van. Szerintem kérdezd meg hogy mi miatt ilyen szomorú, és próbáld meg megbeszélni vele a dolgokat. Ha pedig szakított, akkor azon csak az idő tud általában segíteni. Mindenesetre remélem sikerrel jársz. :)
2016. aug. 17. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele a dolgokat, de ne nagyon nyaggasd ha nincs kedve hozzá. Ha tényleg szakított, a dokival semmit sem érne. Szerelmi bánatra sajnos nincs gyógyszer a patikában. Azon csak az idő segíthet. Vagy egy új kapcsolat.
2016. aug. 17. 20:33
 4/10 A kérdező kommentje:

most kérdeztem meg az öcsémet és azt mondta hogy:hiányzik neki a 22 éves bátya és a 22 éves nővére

én meg 26 vagyok

2016. aug. 17. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:

nem doki kel hanem friss levegő és emberi kapcsolatok

minden nap emberek közé kel vinni és rendszeresen mozognia kel

2016. aug. 17. 21:39
 6/10 A kérdező kommentje:

előző:

annyira be van zárkózva az öcsém hogy ki se tudom rángatni a szobájából

2016. aug. 17. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:
És hol vannak a 22 éves tesói? Lehet nekik kéne vele beszélni ha ők hiányoznak neki. Ki kéne mozdulnia. Amugy ha hosszabb ideje csinálja ezt gyanús a depresszió is. Lehet nem ártana elbeszélgetnie egy pszihológussal.
2016. aug. 18. 09:23
 8/10 A kérdező kommentje:

akár honvágya is lehet

hiszen akkor szokta a legtöbb könnyet hullajtani ha a szülővárosára Belgrádra gondol

2016. aug. 18. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Mddig élt Belgrádban? Mikor költözött el? Mióta ilyen?
2016. aug. 18. 10:23
 10/10 A kérdező kommentje:

Belgrádban született és egészen 2005-ig élt ott

és egészen azóta ilyen a kis öcsém mióta a 22 éves tesói elmentek a világ tulsó végére

2016. aug. 18. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!