A 14 éves hugomnak jobb alakja segge 3s nagyobb melle van mint nekem! Hogy lehet ez? 18/L
Megértelek. Mi ketten irigyeljük a húgunkat.
Nyert a genetika lottón.
Mi anyai nagyapánk "zsidó" orrát örökölük, ő apai nagyink görögös, formás orrát.
Mi hízékonyak vagyunk, ő nem.
Ott kerekedik ahol kell.
A hajunk is különbözik, a nővéremmel mi képviseljük a túl dús, túl vastag, párára mikrofonba álló, seszínű vonalat, neki könnyen növő, gesztenyebarna tincsei vannak.
És tuti hogy a testvérünk. Anyu emlékszik rá szülésről és egy genetikai difit megörökölt aputól.
Na és? A testvérek sem egyformák, még az ikrek sem.
Nem kellene féltékenynek lenned rá. Magaddal foglalkozz.
" A kérdező kommentje:
De mellette még okosabb is meg az arca is szebb"
Nem csak a hugod alakja zavar, hanem még irigy is vagy.
Ez nem szép dolog.
Nekem van egy nővérem és egy húgom is a Hugi az valóban nagyon szép, de nekem eszembe nem lenne irigyelni őt, sőt én mindig dicsérem és nagyon buszke vagyok rà ,imádjuk egymást.
Nekem akkor lenne csak problémám ha bárki is bántani próbálnà😉
Miért vagy ennyire irigy kérdező?
Ez mellet ide josz a gyakori rá és még kibeszeled a hugodat is, és kitudja lehet ő is válaszol itt neked😂
Ha igazán szeretnéd akkor te is buszke lennél rá.
Nem pedig azt keresed hogy mennyivel jobb nálad.
Mi ez vami párbaj?
A hugom majdnem 13 evvel fiatalabb nalam. Ha egyutt vagyunk, a noveremnek hiszik. Elonytelen az alakja, kicsit duci is, es az arca sem tul szep. Alapbol utalt ezert. Nekem van gyerekem, neki nincs. Amikor meglatott 3 honappal a szules utan, voros lett a feje, h meg ezek utan se valtozott az alakom (keson szultem). Itt hagytam az egeszet a fenebe es leirtam a hugomat irigysegestol, mindenestol.
Csak azert irtam le mindezt neked, nehogy te is igy jarj... ilyen a masik oldalrol. a tesod erzi, h hogyan viszonyulsz hozza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!