Hogyan beszélhetnék vele?
Figyelt kérdés
A tesóm egyre vékonyabb és soha nem eszik szinte semmit, mikor itthon van nem beszél velünk csak a szobájában van, láttam a karján, hogy vagdossa magát, mindig a pasijával van, iszik, cigizik pedig az ilyeneket mindig lenézte... Leszarja a tanulást, pedig régebben az is fontos volt neki, teljesen megváltozott és nem csak az, hogy tini, hanem tényleg amikor itthon van depressziós, mindig veszekszik és leharapja az ember fejét ha azt mondjuk neki hogy egyen.2016. jún. 25. 15:31
21/32 anonim válasza:
Nem értem miért kéne erőszakkal elrángatni.. Azzal nem lesz sokkal jobb,mert ha kényszeríti valaki,akkor azt nem segítségnek,hanem büntetésnek fogja fel és lehet nem is mennétek semmire vele,mert hiába jár el,ha nem nyílik meg,nem beszél róla,mi a baj. Inkább nektek,a családjának vagy lehet inkább neked kéne elnyerned a bizalmát. Amikor én 15 voltam ugyanezt csináltam,mint ő,kivéve hogy én bulimiás voltam. Az egyik nővéremen kívül mindenki erőszakkal el akart vinni orvoshoz, meg veszekedett velem. Ő volt az egyetlen, aki nem támadva,nyugodtan, nyitott szívvel leült velem beszélni és szépen lassan elnyerte a bizalmam. Sosem ítélt el (vagy ha meg is lepődött nagyon), sosem oktatott ki. Egy idő után a példaképem és lelki támaszom lett. És szépen lassan elkezdtem rá hallgatni és felhagytam mindennel, ami rosszat tett nekem. Sokat köszönhetek neki,mert bár a többiek is segíteni akartak,de ő volt az egyetlen, aki meg is értett. Legyél Te ez a személy a húgodnak és meglátod,minden rendbe jön. Sok sikert! :)
22/32 anonim válasza:
21es azért azt ne mondd hogy ez normális....
23/32 anonim válasza:
Én ellent mondanék az előzővel...
13 évesen voltam anorexiás, drogoztam is... Aztán az iskolaorvos felhívta a szüleimet, hogy túl alacsony a súlyom stb. 2 hétre rá kórházba dugtak, utáltam az egész családomat, mindenkit. Aztán most, évekkel később, hálás vagyok, amiért kórházba kerültem. (másképp 1-2 hónapon belül meghaltam volna) A testvérem akkoriban kiállt mellettem, próbált segíteni, de nem hallgattam rá.
24/32 anonim válasza:
Ha elolvastad figyelmesen,sehol nem írtam azt, hogy normális. :) Én leírtam,hogy velem mi történt, hogyan éltem meg a dolgokat és mi segített. Minden ember más, nekem ez segített, nem az erőszak. Lehet neki nem ez fog. Viszont szerintem egy próbát megér, veszíteni nem tud vele...
25/32 anonim válasza:
Nem kell egyből támadni, tudtommal semmi rosszat nem írtam. :) 21es voltam
26/32 A kérdező kommentje:
Én nem is akarom erőszakkal elrángatni se semmi hasonló csak beszélni meg tényleg esélytelen mert sosincs itthon, vagy ha igen magárazárja az ajtót
2016. jún. 25. 17:22
27/32 anonim válasza:
Inkább legyen egy egészséges húgom, aki utál engem és a szüleimet (és valószínüleg 25-30 éves korára rájön, hogy ezzel jót tettek neki) mint egy halott húgom...
28/32 anonim válasza:
Egyértelmű! Bárhogy is lesz kérdező, kitartást és sok erőt kívánok!! :)
29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. jún. 25. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!