Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti hogy kezelnétek ezt?

Ti hogy kezelnétek ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Előre szólok, rohadt hosszú lesz!-

Van egy nővérem aki 9 évvel idősebb nálam, Apummal és a párommal élünk együtt négyen. Anyum mikor 11 voltam meghalt és a nővérem kezdett itthon főzni stb. Úgy amúgy meg sosem foglalkozott velem igazán, mindig úgy éreztem hogy nyűg vagyok neki csupán. Az évek során nagyon durván behülyült, nincs rá jobb szó. Ha én vagy apunk takarít, akkor még egyszer takarítania kell, ha hazaér akkor a tányérokat rendezi a mosogatóban. Tehát beteges. Sosem volt párkapcsolata semmilyen szinten, de se én se Apunk nem akadályozta ebben. Sose láttuk hogy próbálkozna, csak ült a tv előtt és ennyi.

A párom hozzánk költözött kb. 8 hónapja, mikor meg lett beszélve akkor nem ellenkezett ellene. Elkezdett a nővérem hozzá építeni a házhoz, saját magának egy külön lakrészt, amiben rohadt segít neki a párom. Mostanában nagyon elfajultak a dolgok, ugyan is minden egyes dolog miatt kritizál minket. Ha mi fél 6-ra megyünk dolgozni, akkor ő még este 10-kor is vígan zuhanyzik (a lámpa fény miatt zavaró, plusz a hang miatt). De nekünk lábujj hegyen kell mindenhova közlekedni.

Elmesélek egy szitut.. múltkor a párommal diétás pizzát csináltunk, nem egy szár kolbász volt rajta hanem kisméretű és light hozzávalókból készült. Odavetette a páromnak hogy ha én ilyeneket eszem akkor nem fogok fogyni.

Pár napja megint volt valami beszólása, természetesen nem nekem, hanem a páromnak mondta, akinek ugyancsak elege van és elmondta nekem. Aminek a vége az lett hogy elkezdett pattogni a nővérem és rám akarta k*rni az ajtót, ha nem rakom ki a kezem betöri az orrom. Én meg jól megtéptem, megmondtam neki hogy rohadt elegem van már ebből hogy mindenhova csörtet..ha itthon vagyok konkrétan érezni lehet a levegőn hogy ő itthon van. Még egy ismerősünk is kiszúrta 3 perc alatt hogy zizi.. Ő is azt mondta hogy pasi kellene neki. Nem vagyok köcsögösködő, de nem hiszem hogy bárki eltudná ezt viselni.

Nem hiszem hogy ez a probléma megoldódik akkor ha külön lakrésze lesz, de ha elköltöznénk akkor párommal, akkor Apum miatt a szívem szakadna meg. Vélemények?

2016. jún. 19. 17:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Apumnak is rohadt elege van belőle, de nem mer kitörni, nem akar kettőnk közt igazságot tenni, mert mind a ketten a lányai vagyunk.

Mi a párommal külön háztartásban vagyunk, én főzök rá természetesen, semmi gondot nem okozunk. Dolgozunk, elvagyunk a világunkban, ha bármit kellet segíteni akkor segítettünk.

Apumat rohadtul sajnálom, nagyon szereti a páromat is. Ő is mondta hogy nővéremmel lehetetlen sokáig együtt élni és bízik benne ha kész lesz a saját része akkor megoldódik.

2016. jún. 19. 18:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát jó, legyek én a hülye. :)
2016. jún. 19. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

Költözés. Vigyétek el Apudat is :)

Vagy adjátok el a házat és menjetek külön. Apukádnak jobb lenne enélkül a hárpia nélkül külön, mint vele!

Ti meg albérlet.

2016. jún. 19. 18:34
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
A nővéref teljesen érthető. Nyilván nem akart 20 évesen egy gyereket pesztrálni..Csak nyafogsz, de bele se gondolsz hogy NEKI milyen nehéz volt. És egyáltalán megköszönted valaha is, hogy felnevelt??
2016. jún. 19. 18:52
 15/16 anonim ***** válasza:
64%

Lehet, hogy ilyen a nővéred, de belegondoltál valaha is, hogy 20 évesen, élete legjobb éveiben rád kellett vigyáznia, ahelyett, hogy élhetett volna?

Egyébként mi olyan sokkoló abban, hogy 19 évesen elkezdtél dolgozni? Sokan már suli mellett is dolgoznak, 16-17 évesen, és akkor?

Azt pedig végképp nem értem, hogy milyen fény jön át az ajtón keresztül, ha csak nem tárva-nyitva hagyjátok fürdés közben.

És gondolom tesód is dolgozik.

Ha nem akarsz neked nem tetsző véleményeket hallani, akkor minek teszed fel a kérdést? Ha csak megerősítésre vársz, akkor menj Apukádhoz, a párodhoz, vagy ahhoz az ismerőshöz, aki szerint flúgos a tesód, ők majd megerősítenek az igazadban.

2016. jún. 19. 19:30
 16/16 anonim ***** válasza:
88%
A sokkoló az, hogy az apjával is milyen bunkón, és lekezelőn beszél. Nyilván a húgával is, és a szerint is viselkedik. Mit nem lehet ezen megérteni? Leírta! Én hókon vágnám az apuka helyében a csajt..
2016. jún. 19. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!