Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miattam lett ilyen az ocsem...

Miattam lett ilyen az ocsem mert amikor kicsik voltunk sokat bantottam?

Figyelt kérdés
18 evesen meg mindig 10.osztalyos raadasul iden is bukik sok mindenbol szval vagy 10. be marad vagy kicsapjak nem tudni mi lesz, dolgozni is nagyon utal sajnos itthon se csinal sose semmit tanulni se tanul segiteni se segit, mar elore latom h egy munkahelyen se fog megmaradni ha kicsapjak ezt mar most megmondom tanulni is utal semmi eletcelja nincs ha anya ezt szova meri tenni ordibal uvoltozik egyszer neki is ment anyanak nem szazas a gyerek, meg olyanokat mond hogy ő majd milliokat fog keresni meg majd tanit masokat csajozni es azzal keres milliokat, nem ertem ezt hogy kepzeli hisz ő maga sem tud csajizni meg sosem volt baratnoje es meg szuz is, arra gondoltam hogy ez az en hibam mert amikor kicsik voltunk sokat verekedtunk bantottuk egymast de mivel en voltam az idosebb mindig en gyoztem es bantottam es lehet hogy miattam lett ilyen. mit gondoltok?

2016. jún. 2. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha öcséddel sok gyerekkori vitátok verekedéssé fajult az is inkább öcséd hibája. Normál esetben a gyerek úgy szocializálódik, hogy már korán megtanulja hogy a nagyobbakkal, pláne szüleinek nem cirkuszol, különben móresre tanítják, kb. 10 éves kora után meg már emlékeztető leckéket sem kell neki adni, mert addigra már nem csak erőnek engedelmeskedve, hanem belátásból is felfogja, mi a helyes viselkedés.
2016. jún. 2. 13:57
 12/13 A kérdező kommentje:
sajnos igazad van, legdurvabb amit meg most se hiszek el hogy neki ment a sajat anyjanak csak azert mert annyit mondott neki tanuljon ne bukjon meg, de ertitek sajat anyjanak neki megy meg akar hugunknak is ha ugy van, vadidegen ferfiaknak meg becsicskul fulit farkat behuzza pl utcan beszolnak neki visszaszolni se mer ferfiaktol mar fosik nagyon undorito inkabb azoknak menne neki
2016. jún. 2. 22:49
 13/13 A kérdező kommentje:
hat en legszivesebben kiraknam innen, noknek emberkedik csak, ferfiaknak mar nem
2016. jún. 2. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!