17 éves a barátnőm a 12 éves öcsével néha együtt fürdik a kádban. Tegnap mondta meg és összevesztem vele ez miatt ti mit gondoltok erről?
"Beteges", "Fúj ez undorító", "Nem egészséges dolog.", "Ez nagyon beteg dolog", "Beteg dolog de aki ilyen vérfertőző közegben nő fel annak ezt hiába mondod neki ez a természetes.", "undorito, perverz, hanyinger."
Emberek, ti tényleg ennyire betegek vagytok vagy csak prűdek és álszentek? Két testvérről beszélünk, akik nem férfiként és nőként tekintenek egymásra, hanem családtagként. Nem az számít, hogy ti miféle nem létező gusztustalanságokat képzeltek bele a dologba, hanem az, hogy ők mit gondolnak. Legyetek már annyira felnőttek, hogy el tudtok vonatkoztatni a saját életetektől és nem kaptok sikítógörcsöt attól, mert más másképpen él és mást is természetesnek talál, mint ti!
Utolsó!
Attól, hogy te beteg vagy, másra ne legyen kötelező a magánperverzitásod !!
"Attól, hogy te beteg vagy, másra ne legyen kötelező a magánperverzitásod !!"
Te most mégis mi a francról beszélsz? Ti voltatok azok, akik itt mindenfélének elmondtátok a testvérpárt? Igen. Van fogalmatok arról, mi történt valójában? Nincs. Nem voltatok ott, nem láttátok. Ennek ellenére beszéltek itt például vérfertőző közegről? Igen. Akkor ki itt a beteg, te szerencsétlen?
"Nem értem miért gondolják ezt sokan, hogy okés."
Én meg nem értem, miért ne lenne okés. A kérdező azt írta, hogy NÉHA együtt fürdenek, olyat pedig nem állított, hogy ez bármelyik fél akarata ellenére történne.
"Amikor az egyik már 17 éves, akkor menstruál, szőrtelenít stb."
Igen, ez így van. Havonta néhány napon át menstruál és bizonyos időközönként szőrtelenít. De amikor éppen egyiket sem teszi, miért ne fürödhetne mással?
"Miért nem lehet neki nyugalmat adni?"
Ezt most úgy kérdezed, mintha tény lenne, hogy a lányt ez zavarja és panaszkodott volna a kérdezőnek, hogy el kell tűrnie az öccsét a kádban. Gondolod, ha a lány vagy az öccse nem akarná az időnkénti együtt fürdést, lehetne őket kényszeríteni?
"Szóval akik ennyire pártolják az együtt fürdést, elmondhatnák végre, hogy miért?"
Itt nem pártolásról van szó. Csak azért, mert nem ellenzem, nem tartom betegnek, vérfertőzőnek, perverznek meg még ki tudja, miket írkáltak itt össze, még nem jelenti azt, hogy pártolom, reklámozom, kötelezővé teszem stb. De nincs okom arra, hogy elítéljem. Ők testvérek és testvérekként tekintenek egymásra, nem férfiként meg nőként. Józsika nem azt nézi, hogy ott egy punci meg két cici, Juliska meg nem azt nézi, mekkorát nőtt Józsika kukaca a múlt hét óta, hanem beszélgetnek, vicceket mesélnek, lökdösik egymásnak a gumikacsát, fröcskölik a vizet, énekelnek és egyéb értelmetlen dolgokat tesznek. Hogy ezt NÉHA miért a kádban teszik? Mert csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!