Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 17 éves a barátnőm a 12 éves...

Stb1560 kérdése:

17 éves a barátnőm a 12 éves öcsével néha együtt fürdik a kádban. Tegnap mondta meg és összevesztem vele ez miatt ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 19:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
49%
17 vagyok: természetesen öccsöt akartam írni :D késő volt már, benéztem.
2016. jún. 2. 13:12
 22/34 anonim ***** válasza:
14%
Ok. ha az ember spórol a vízen, ezt én is fontosnak tartom. Viszont nem értem miért kell együtt fürödni. Miért nem zuhanyoznak és akkor nem használnak több vizet és mégsem kell együtt fürödni.
2016. jún. 3. 22:27
 23/34 PresidentEvil válasza:
40%

"Beteges", "Fúj ez undorító", "Nem egészséges dolog.", "Ez nagyon beteg dolog", "Beteg dolog de aki ilyen vérfertőző közegben nő fel annak ezt hiába mondod neki ez a természetes.", "undorito, perverz, hanyinger."

Emberek, ti tényleg ennyire betegek vagytok vagy csak prűdek és álszentek? Két testvérről beszélünk, akik nem férfiként és nőként tekintenek egymásra, hanem családtagként. Nem az számít, hogy ti miféle nem létező gusztustalanságokat képzeltek bele a dologba, hanem az, hogy ők mit gondolnak. Legyetek már annyira felnőttek, hogy el tudtok vonatkoztatni a saját életetektől és nem kaptok sikítógörcsöt attól, mert más másképpen él és mást is természetesnek talál, mint ti!

2016. jún. 11. 12:11
 24/34 anonim ***** válasza:
61%

Utolsó!

Attól, hogy te beteg vagy, másra ne legyen kötelező a magánperverzitásod !!

2016. jún. 12. 07:45
 25/34 PresidentEvil válasza:
45%

"Attól, hogy te beteg vagy, másra ne legyen kötelező a magánperverzitásod !!"

Te most mégis mi a francról beszélsz? Ti voltatok azok, akik itt mindenfélének elmondtátok a testvérpárt? Igen. Van fogalmatok arról, mi történt valójában? Nincs. Nem voltatok ott, nem láttátok. Ennek ellenére beszéltek itt például vérfertőző közegről? Igen. Akkor ki itt a beteg, te szerencsétlen?

2016. jún. 12. 11:18
 26/34 anonim ***** válasza:
46%
Mondd neki, hogy ha mással szeretne fürdeni akkor ott vagy te... Komolyra forditva a szot ez beteges
2016. jún. 12. 16:05
 27/34 anonim válasza:
37%
Emberek nem tudom mit akadtok ki ilyet én is szoktam csinálni az én öcsémmel, én 16 vagyok és szintén lány a tesóm pedig 8 éves fiú. Testvérek vagyunk nem értem milt gondoljátok azt hogy bármi "olyan" történne, igaz az én öcsém fiatalabb, de kérlek. Egy 12 éves fiú sem fog mindenféle perverz dologba kerülni attól hogy együtt fürdik a nővérével. Amúgy meg nem tudom mit értetek a fürdés alatt de szerintemabban semmi perverz nincs
2016. jún. 27. 10:34
 28/34 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem miért gondolják ezt sokan, hogy okés. Nekem is van testvérem, gyerekként rengetegszer aludtunk együtt, játszunk stb. Néha még pancsoltunk is a kerti pancsolóban együtt. A fürdésnél viszont totál nem láttom az értelmét a közösködésnek. Amikor az egyik már 17 éves, akkor menstruál, szőrtelenít stb. Miért nem lehet neki nyugalmat adni? Én a férjemmel sem szeretek együtt fürődni, max. hetente egyszer, amikor nyugi van. Szóval akik ennyire pártolják az együtt fürdést, elmondhatnák végre, hogy miért? Ja és azt nem hiszem el, hogy a sporólás végett, arra ott van a zuhany.
2016. jún. 27. 21:21
 29/34 PresidentEvil válasza:
23%

"Nem értem miért gondolják ezt sokan, hogy okés."

Én meg nem értem, miért ne lenne okés. A kérdező azt írta, hogy NÉHA együtt fürdenek, olyat pedig nem állított, hogy ez bármelyik fél akarata ellenére történne.

"Amikor az egyik már 17 éves, akkor menstruál, szőrtelenít stb."

Igen, ez így van. Havonta néhány napon át menstruál és bizonyos időközönként szőrtelenít. De amikor éppen egyiket sem teszi, miért ne fürödhetne mással?

"Miért nem lehet neki nyugalmat adni?"

Ezt most úgy kérdezed, mintha tény lenne, hogy a lányt ez zavarja és panaszkodott volna a kérdezőnek, hogy el kell tűrnie az öccsét a kádban. Gondolod, ha a lány vagy az öccse nem akarná az időnkénti együtt fürdést, lehetne őket kényszeríteni?

"Szóval akik ennyire pártolják az együtt fürdést, elmondhatnák végre, hogy miért?"

Itt nem pártolásról van szó. Csak azért, mert nem ellenzem, nem tartom betegnek, vérfertőzőnek, perverznek meg még ki tudja, miket írkáltak itt össze, még nem jelenti azt, hogy pártolom, reklámozom, kötelezővé teszem stb. De nincs okom arra, hogy elítéljem. Ők testvérek és testvérekként tekintenek egymásra, nem férfiként meg nőként. Józsika nem azt nézi, hogy ott egy punci meg két cici, Juliska meg nem azt nézi, mekkorát nőtt Józsika kukaca a múlt hét óta, hanem beszélgetnek, vicceket mesélnek, lökdösik egymásnak a gumikacsát, fröcskölik a vizet, énekelnek és egyéb értelmetlen dolgokat tesznek. Hogy ezt NÉHA miért a kádban teszik? Mert csak.

2016. jún. 27. 22:05
 30/34 anonim ***** válasza:
46%
Ok. Megértettem, meg azt is, hogy miért vannak tele a felnőtt oldalak tesós videókkal. Gondolom egyeseknél a normális dolgokba simán beleférnek ezek 😩
2016. jún. 28. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!