17 éves a barátnőm a 12 éves öcsével néha együtt fürdik a kádban. Tegnap mondta meg és összevesztem vele ez miatt ti mit gondoltok erről?
Nem tudom. Értelemszerűen nem megszokott és kérdéses mennyire egészséges a kis srác pszichológiai fejlődésére tekintve de mivel nem vagy gyámügyes semmi közöd hozzá. Véleményt kell nyilvánítani ha kérik aztán folytatni az életed. A barátnőd pont ugyan az az ember aki előző nap volt semmi nem változott. Másoknak fura hogy én apával beszélem meg a szexuális dolgokat. Hogy apától tudom mi az a fitymafékszakadás és hogy kicsit sem zavartatja magát ha pucéran jön ki a fürdőből vagy előttünk öltözik át esetleg a kertben zuhanyzik pedig lányok vagyunk. Mi így szoktuk meg és nem okozott maradandó károsodást hogy lényegében az első farok amit élőben láttam apáé volt.
Akárhogy is azon fölösleges összeveszni bárkivel hogy mit csinál a családjával, mik a szokásaik.
Ha a srac meg nem szorosodik, pubertal, akkor csak beteges.
Ha igen, akkor undorito, perverz, hanyinger.
#17.
Szegénykém már nem tudja, hogy fiú-e vagy lány?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!