Csak a papír miatt vette felségül, lehet valami jogi következménye?
Figyelt kérdés
A nővérem férje külföldi, éppen most válnak. A pasinak van "új" barátnője, de én úgy hallottam, hogy az a lány már régen meg volt neki, de az sem magyar. A nővérem csak azért kellett neki, hogy papírjai legyenek.
Én ezt neki is elmondtam de ő nem hisz nekem. Lehet valami jogi következménye ennek, 4 éve házasok?
2016. ápr. 30. 14:41
1/5 anonim válasza:
Persze. Ha a válófélben levő feleség húga rosszat mond a férjről, az illetőt a főtéren lefejezik.
2/5 anonim válasza:
Nem lehet. Eleve nem tudod bizonyítani, másrészt ez nem Amerika, harmadrészt nem lett volna vele 4 évig akkor.
4/5 anonim válasza:
Csak akkor gáz, ha a nővérednek több pénze van, mert akkor a pasas viszi a felét (kivétel a házasság előtt szerzett vagy az örökölt vagyon), amúgy teljesen mindegy. Azért remélem, gyereket nem csinált neki.
5/5 anonim válasza:
Nos, a házasság alatt vagyonkozosseg van, ergo az alatt szerzett vagyon és hitel felezodik. Értsd, ha a testvéred spórolt ez idő alatt 3 millát, a fickó meg felvett 10 milla kölcsönt, akkor a kéves, segítőkész kis hölgy búcsút mondhat másfél millionak és fizethet 5 milliót a kölcsönből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!