Mit csináljak, hogy a bátyám elköltözzön otthonról?
A bátyám 27 éves van munkája,egy jó drága kocsija amit még vagy 5 évig törleszteni fog és jegyese,de mégis gyerekesebben viselkedik,mint egy tini.A barátnőjével egyik nap nálunk,másik nap a lány szüleinél vannak.Kicsit se takarékoskodnak,hanem folyton kfc-ben,burger kingben meg csomó gyorskajáldában esznek és folyton buliznak.Itthon a testvérem még csak a szobájában se porszívózna fel,olyan lusta.Ráadásul teljesen a szüleim tartják el őt,hisz drágalátós testvérem még egy csomag kávét se venne saját pénzből itthonra.Olyan beképzeltek a barátnőjével együtt,hogy már mindenkinek elege van belőlük.Mit lehet tenni,hogy elköltözzenek már?
16/L
Két verzió van.
1, Megmondod a bátyádnak, hogy takarítson, mert igazságtalannak tartod, hogy csak te segítesz.
2, Nem takarítasz, és ha a szüleid felhánytorgatják, akkor közlöd, hogy a bátyád se teszi. Ekkor marad az, hogy vagy megnevelnek mind a kettőtöket, vagy csak te húzod a rövidebbet. :)
Ha a szüleid gyengék ahhoz, hogy kifejezzék az érzéseiket a bátyád iránt, akkor majd te máshogy csinálod, ha felnősz, nem tudsz mit tenni.
Jesszus de buta vagy :))
Elősször is nem segély miatt szültek minket a szüleink xd
Másodjára meg honnan veszed,hogy én nem segítek anyámnak az ebédben és nem köszönöm meg?Ha nem tenném,akkor pont,hogy nem szúrná a szememet.
Harmadjára jó kapcsolatom van a szüleimmel és jól tudom,hogy még a telefonos perceit is a szüleim fizetik :)
Ne gondolj már róla olyan sokat xd folyton anyám takarítja a szobáját és meséli nekem,hogy még a szennyes ruháit se teszi külön,hanem összedobálja a tiszta ruhákkal...
De amennyire háborogsz itt,nem tudom elhinni,hogy te egy olyan jószentlélekmáriamicsoda vagy xd csupán magadat látod a testvéremben :))
De örülök,hogy rajtad kívűl olyan emberek válaszoltak,akik értik a helyzetet és nem csak szídják a pofámat azért mert az igazságot mesélem. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!