Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, ha rám nyomult...

Mit csináljak, ha rám nyomult a barátja? Ne mondjam el?

Figyelt kérdés

A mostohatesóm és a barátja között hatalmas a szerelem már lassan 1 éve, elmondása szerint megtalálta a "tökéletes fiút". Jól néz ki, mindene megvan, 18 évesen saját kocsija van, már van lakása is és a tesómnak ennyi számít (kikötötte, hogy csak olyannal jár, akinek van autója).

Odavan a srácért, legutóbb pld. esküvői magazinokat nézegetett. De a barátja eléggé nyomul rám... Folyamatosan. Ha egy szórakozóhelyen vagyunk, akkor a közelemben van, mindig figyel és ahogy egyedül maradok, ott terem. Kedvelem, mert néha tényleg jókat beszélgetünk és jó fej, de mikor 5 percen belül 10x tolom el magamtól, az sok.

18L (a mostohatesóm 17, a srác 19)

2016. márc. 19. 12:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
19%
Nem lehet, hogy csak te látod bele, hogy rád nyomul? Az, hogy keresi a társaságod buliban még nem jelent semmit. Lehet, hogy csak szimplán örül, hogy találkozott egy ismerőssel stb
2016. márc. 19. 13:03
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

Olyan nagy nem lehet ez a szerelem,ha a srác rád nyomul,a huginak /tudom,hogy mostoha tesó/ meg csak az anyagi javak számítanak...

Az én becsületem úgy kívánná,hogy hasonló helyzetben elmondjam a testvéremnek a dolgokat.

2016. márc. 19. 13:03
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Úgy néz ki, elég egyoldalú az a szerelem. A helyedben én a fiúval beszélnék... Vegye észre magát.

Ha úgy látom, hogy nincs változás, továbbra sem hűséges, akkor szólnék a lánynak.

2016. márc. 19. 13:04
 4/16 A kérdező kommentje:

Szerintem nem barátkozni szeretne, ha odahúzza a farkához a kezemet és próbál lekapni tánc közben...

Már próbáltam a sráccal beszélni, hogy ez így nagyon nem oké, de nem érti, mi a probléma.

A mostohatesóm pár hete a legjobb barátnőjével szakított meg minden kapcsolatot, pont a srác miatt. Pedig a lánnyal 4 éves koruk óta elválaszthatatlanok voltak szinte.

2016. márc. 19. 13:06
 5/16 anonim ***** válasza:
25%
Ez tobbtenyezos dolog es patthelyzet. A srac vszeg gazdag ahogy elmondtad, tehat hozzaszokott h megkapja amit szeretne viszonylag hamar. Ha nem adod oda magad neki, akkor ez lehet nagy izgalmas lesz szamara es elvezi a jatekot veled, megha te nem is vagy benne. O nyilvanvaloan meg... teged, vszeg a tesoddal egyutt is nem zavartatna magat.Igazabol nem tudom hibaztatni, fiatal es Isteni dolog lehet mindket tesot ledonteni. Hazudnek ha en az eddigi baratnoim nemelyikenel nem fantazialtam volna errol, vagy anya lanya parosrol. Ez sajnos a mi hibank ferfiake, az osztoneink elotornek belolunk. Ha rendes testver akarsz vele lenni letiszazod ezt vele es nem hagyod magad, ha viszont nem akkor tudod mi a dolgod. Persze utana szanolj azhal h a tetted egy idozitett bomba. Azt is megteheted, h nem fekszel le vele csak miutan mar nem jarnak, ami ugy is bekovetkezik, mert egy ilyen.gazdag es fiatal srac nem tud ellenallni a tobbi nonek, az sem kizart h mar csalja a tesod. Persze ez nem biztos, de azert megiscsak egy olyan sracrol beszelunk, aki nyomul a baratnoje testverere. Nem vagy egyszeru helyzetben, sajnos a nok sokszor aldozatok a ferfi nemzoszervel oltara elott. Apropo, ha nem jarna a tesoddal hagynad h megpocsekoljon?
2016. márc. 19. 13:18
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy szépen próbáltál vele beszélni. Mond meg neki, kerek perec, hogy semmi de semmi nem lehet köztetek, és hagyjon békén. Utána pedig elmondanám a tesómnak a dolgot.
2016. márc. 19. 13:20
 7/16 anonim ***** válasza:
22%

5-os vagyok.

Sajnos alt a noknek semmit nem jelent egy tobb eves baratsag ha egy ferfirol van szo. Egyszeruen tul onzoek es nem eleg osszetartoak ehhez. Szamtalan ilyet lattam mar, akar sajat magam peldajabol is. Van az a vicc is errol mikor a feleseg hivja fel a ferje baratait, mert erdekli hol volt ejszaka a ferje es a 10/10 azt mondja nala alust, ebbol 5 h meg most is ott van, ugyanez a noknel meg 0 kb.

2016. márc. 19. 13:27
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

lehet érzi a srác,hogy a mostohatestvéred egy felületes ribi,és nem veszi komolyan,dugni jó.

Mondjuk a srác sem a tiszta erkölcs híve,az szent,szép páros.

Mond el,majd te leszel a hibás.

Én mindkettőt lexarnám kb kicsit a jövőben.

2016. márc. 19. 14:38
 9/16 anonim ***** válasza:
87%

Amúgy tényleg mond el.

Legyél egyenes,mert ha magától veszi észre a testvéred,az rosszabb,és a tisztesség vele szemben ezt kívánja meg.

2016. márc. 19. 14:40
 10/16 anonim ***** válasza:
61%

Osztom a 8-as válaszát egy kivétellel: én nem mondanám el. Mindkettő egy erkölcsi nulla, összeillenek, ívesen sz.rni kell a "kapcsolatnak" csúfolt nyomorukra.

A palit meg legközelebb nem eltologatni kell, hanem határozottan elküldeni a búsba, és kilátásba helyezni, hogy ha még egyszer bepróbálkozik, elfelejtheti a húgodat, erről gondoskodsz (mondjuk az ilyet nem biztos, hogy ez meghatja, de ha még nem unt rá nagyon a húgodra, és még x ideig tologatni akarja, akkor ennyi elég lesz).

A tesódnak meg ne mondd el, mert Te leszel a sz.r szemét, aki rányomult a pasijára, ebben biztos vagyok. Nem ér annyit, hogy megromoljon a kapcsolatotok, nélküle is el tudod intézni (az ő kapcsolatuk meg amúgyis tönkre fog menni, csak idő kérdése).

2016. márc. 19. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!