Mit csináljak, ha rám nyomult a barátja? Ne mondjam el?
A mostohatesóm és a barátja között hatalmas a szerelem már lassan 1 éve, elmondása szerint megtalálta a "tökéletes fiút". Jól néz ki, mindene megvan, 18 évesen saját kocsija van, már van lakása is és a tesómnak ennyi számít (kikötötte, hogy csak olyannal jár, akinek van autója).
Odavan a srácért, legutóbb pld. esküvői magazinokat nézegetett. De a barátja eléggé nyomul rám... Folyamatosan. Ha egy szórakozóhelyen vagyunk, akkor a közelemben van, mindig figyel és ahogy egyedül maradok, ott terem. Kedvelem, mert néha tényleg jókat beszélgetünk és jó fej, de mikor 5 percen belül 10x tolom el magamtól, az sok.
18L (a mostohatesóm 17, a srác 19)
Olyan nagy nem lehet ez a szerelem,ha a srác rád nyomul,a huginak /tudom,hogy mostoha tesó/ meg csak az anyagi javak számítanak...
Az én becsületem úgy kívánná,hogy hasonló helyzetben elmondjam a testvéremnek a dolgokat.
Úgy néz ki, elég egyoldalú az a szerelem. A helyedben én a fiúval beszélnék... Vegye észre magát.
Ha úgy látom, hogy nincs változás, továbbra sem hűséges, akkor szólnék a lánynak.
Szerintem nem barátkozni szeretne, ha odahúzza a farkához a kezemet és próbál lekapni tánc közben...
Már próbáltam a sráccal beszélni, hogy ez így nagyon nem oké, de nem érti, mi a probléma.
A mostohatesóm pár hete a legjobb barátnőjével szakított meg minden kapcsolatot, pont a srác miatt. Pedig a lánnyal 4 éves koruk óta elválaszthatatlanok voltak szinte.
5-os vagyok.
Sajnos alt a noknek semmit nem jelent egy tobb eves baratsag ha egy ferfirol van szo. Egyszeruen tul onzoek es nem eleg osszetartoak ehhez. Szamtalan ilyet lattam mar, akar sajat magam peldajabol is. Van az a vicc is errol mikor a feleseg hivja fel a ferje baratait, mert erdekli hol volt ejszaka a ferje es a 10/10 azt mondja nala alust, ebbol 5 h meg most is ott van, ugyanez a noknel meg 0 kb.
lehet érzi a srác,hogy a mostohatestvéred egy felületes ribi,és nem veszi komolyan,dugni jó.
Mondjuk a srác sem a tiszta erkölcs híve,az szent,szép páros.
Mond el,majd te leszel a hibás.
Én mindkettőt lexarnám kb kicsit a jövőben.
Amúgy tényleg mond el.
Legyél egyenes,mert ha magától veszi észre a testvéred,az rosszabb,és a tisztesség vele szemben ezt kívánja meg.
Osztom a 8-as válaszát egy kivétellel: én nem mondanám el. Mindkettő egy erkölcsi nulla, összeillenek, ívesen sz.rni kell a "kapcsolatnak" csúfolt nyomorukra.
A palit meg legközelebb nem eltologatni kell, hanem határozottan elküldeni a búsba, és kilátásba helyezni, hogy ha még egyszer bepróbálkozik, elfelejtheti a húgodat, erről gondoskodsz (mondjuk az ilyet nem biztos, hogy ez meghatja, de ha még nem unt rá nagyon a húgodra, és még x ideig tologatni akarja, akkor ennyi elég lesz).
A tesódnak meg ne mondd el, mert Te leszel a sz.r szemét, aki rányomult a pasijára, ebben biztos vagyok. Nem ér annyit, hogy megromoljon a kapcsolatotok, nélküle is el tudod intézni (az ő kapcsolatuk meg amúgyis tönkre fog menni, csak idő kérdése).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!