Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 2 kétszínű testvér között,...

2 kétszínű testvér között, mint lehet tenni?

Figyelt kérdés

Mi már szinte felnőttek vagyunk, hárman testvérek, én vagyok a középső korban (Bár nem sok különbség van) a lényeg, hogy gyermekkorunkban, folyton az volt, hogy összefogtak és kibeszéltek, 3 évvel ezelőtt a nővérem nyilvánosan lejáratott a család előtt, akkor úgy döntöttem, hogy a húgom lesz a szövetségesem, vele fogom megbeszélni a problémáimat...és ez sokáig működött is, de nekem a nővéremmel kellett élni anyagi okokból, sokat tettem azért, hogy a húgom ide tudjon jönni, és most újra engem beszélnek ki...Megbíztam a húgomban és nyilvánvaló volt a 'szövetségünk'. Ekkor úgy döntöttem, hogy mindent megosztok vele, és ő is így tett, de neki csak a pillanatnyi hangulatától függ, hogy ellenem vagy velem beszél. Egyébként mielőtt rossz embernek tűnnék, a nővérem olyan ember, hogy utálja ha más közeli személy (barát, családtag, ismerős) többet ér az életben, mint ő...Az irigység és a féltékenység az utálat a nem törődés (beteg szüleink felé)...nem tudok róla mit mondani, de most a húgom is elárul..

költözzek ki én..? bár hitelt kellene felvennem ha máshol akarnék lakni, mert ennyire olcsó sehol nincs Budapesten az albérlet

2016. márc. 7. 09:31
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Felnőtt ember vagy ,és úgy viselkedtek mint a 13 éves elkényeztetett gyerekek. Azt se értem, hogy ha már gyerekként utáltátok egymást miért laktok még mindig együtt? Tudod erre mondják, hogy aki nem képes változtatni a sorsán, meg is érdemli a sorsát.

Keress már egy külön otthont magadnak, és ne foglalkozz velük.

2016. márc. 7. 09:39
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg elég dedós a színvonal. Barátkozol XY-nal? Örihari!

Miért kellene a húgodnak választania kettőtök között? Miért forduljon el a másik nővérétől csak azért, mert te nem vagy vele jóban és paranoiás vagy, hogy biztos minden percben téged beszélnek ki? Arra nem gondolsz esetleg, hogy a húgodnak történetesen semmi baja nincs a másik nővérével és szeretne vele is jóban lenni, mert szereti? Testvére, ugyanúgy mint te.

2016. márc. 7. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Az nem jutott eszedbe még, hogy a húgodat lehetetlen helyzetbe hoztad azzal, hogy választásra kényszerítetted közted és a nővéred között? Szerencsétlen azt se tudja, mit csináljon, valószínűleg mindkettőtöket szeret, ti pedig csak használjátok. Szégyelljétek magatokat, a kisebbet így kihasználni!
2016. márc. 7. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Mi is voltunk ilyen helyzetben, de már nem emlékszem, hogyan oldottuk meg, még óvodás korban kinőttük....
2016. márc. 7. 11:25
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Mi az, hogy "2 kétszínű testvér"?!

A leírásod alapján itt három kétszínű testvér van.

Te mitől érzed magad különbnek náluk, mikor ugyanúgy lelkiismeret furdalás nélkül szövetkeztél az egyikkel a másik ellen?

2016. márc. 7. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Izaura... örök ármány, és szeretet. Mint egy szappanopera.

Keress magadnak párt, annak mesélj. Sőt annak nem csak az arcát csókolgathatod.

2016. márc. 7. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Lúzerek gyöngye... ne költözz ki, minek is tennéd? De máskor ne ossz meg semmit arra érdemtelenekkel!
2016. márc. 10. 00:10
 8/9 anonim ***** válasza:

"arra érdemtelenekkel!"

- Alehandro Libeharnandesz! Nem érdemled meg a bizalmam. Kitagadlak!

2016. márc. 10. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne is találkozzatok együtt. Valamit a szüleitek nagyon elcsesztek a nevelésetekben.

Szegény húgotokat sajnálom inkább, lehetetlen helyzetbe hozzátok és még ő a szemét.

2016. márc. 16. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!