Miért csak akkor keress, ha kell valami?
Az öccsém sosem keres csak ha kell neki pénz vagy elkell vinni ide-oda.
Elvittem mindig,adtam neki pénzt,amikor csak tudtam,de mostanában arra kezdtem rájönni,hogy még azt sem kérdezi meg,hogy miújság vagy bármi.Csak felhív,hogy kénne neki erre,arra és ennyi majd lerakja.
Ez kezd rosszul esni,mert már jó ideje ez megy.
Mit kénne tennem,hogy észre vegye magát?
Most végezz ,majd az éretségivel.
Kommunikáció?
Mondjuk mikor viszed valahova, akkor mondd el neki, hogy örülnél, ha érdeklődne felőled, de az is lehet, hogy most kamaszkor van, és ilyenkor ciki a testvér meg a család, vagy csak szimplán mivel elköltöztél, így úgy gondolja, hogy nem igényled egy kisöcsi pátyolgatását :)
Mondd el neki, hogy mit szeretnél.
21 éves.
Már rég elköltöztem.
Mondtam már neki,de mintha megse hallota volna meg csak viccet csinál belőle.
Szerintem az alapvetően nem gond, ha akkor keresünk valakit, amikor dolgunk van vele. Szerintem azt döntsd el neked ez jó e így vagy sem, hogy kérd dolgokat. Tényleg az a gondod, hogy nincs csevegés? Lenne rá igényed? Te szoktad hívni őt?
Szerintem magadban azt tisztázd te mit akarsz. És ha ezt tudod, akkor csináld úgy. pl ha nem akarsz neki adni pénzt, akkor mond el neki, hogy úgy döntöttél, hogy ezentúl nem adsz neki. Vagy mond el, hogy nem szeretnéd te fuvarozni oldja meg. Vagy ha szeretnél vele beszélgetni, akkor hívd fel és kezdeményezd ezt a részét te. De szerintem ne úgy legyen hogy ez a pénzért cserébe legyen.
Közös progikra hívás? Mennétek bulizni??
Lehet eltávolodtatok és ezért csinálja.
Mindenképpen meg kéne beszélned vele 21 évesen azért már ezt simán fel kéne,hogy fogja.
Én mondjuk laktam külön,talán erősebb volt a kapcsolatom akkor húgommal,mint mikor együtt laktunk/lakunk. Minden nap beszéltünk. Szerintem a végleg külön költöztünk mindenki saját életét éli mi akkor is össze tartóak leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!