Ismeri valaki Bodzsár Tamás zenei marketingről szóló könyvét? (Címe: Így keress több pénzt a zenéddel) Tényleg megéri?
Figyelt kérdés
Nem ismerem, de azért kicsit túlzásnak tartok 40.000 Ft-ot egy könyvért... Nem lehet olcsóbban megszerezni? Vagy hasonló információkhoz jutni más forrásból?2016. jan. 7. 14:31
1/3 anonim válasza:
Keress rá, nem fogsz találni ilyen anyagot, tudom mert én is rákerestem. én megvettem a könyvet és szerintem abszolút megéri ha komolyan gondolja valaki a zenélést. persze meg lehet szerezni az infókat más forrásból is... kérdés hogy hány könyvet kéne ehhez elolvasnod (angolul, mert magyarul tuti nincsenek ilyen könyvek) hogy ugyanezt az infót megkapd? akkor már lehet hogy pénzben ugyanitt járnál 10db 4000 forintos (külföldi) könyv ára... nem olyan sok.
2/3 anonim válasza:
Engem is érdekel ez a könyv, hol lehet kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!