Ikreket akart, ezért azt hazudta nem eshet teherbe, normális?
A hugom 28 éves, két éve "próbálkoznak" hogy babájuk legyen. Nem jött össze így a lombik melett döntöttek, ahol két megtermékenyitett petesejtett ültettek, mert beadta a dokinak, hogy a nagynénénknek a 3.alkalommal 3 petesejtből 1 maradt meg...
Szóval ez már egy bonyolult hazugság amit azért talált ki mert iker gyerekeket szeretett volna.
A férje csak egyet szeretne, sokszor halottam hogy mondta nem tervez többet mert ugy érzi ennek az egynek tudja azt megadni amit szeretne és szükséges.
most 14 hétes és mind kettő megnaradt
Nem állnak rosszul anyagilag, azt írtam, hogy a férje egynek tudja megadni amit SZERETNE és ezt nem kenyérre kell érteni! Akár EGYET is beültettnek ha az olyan, az orvos megmondta neki hogy a többit fagyaszák le, de ő kettöt szeretett volna!
A válaszolok között látszik, hogy senki nem esett lombik programon, mert akkor tudnák!
Egy részet a tb állja, de így is több százezer forint volt amit a saját pénzükből fizettek.
Mivel külföldiek (mi már kettös állampolgárok vagyunk a férje még nem) ezért gondolom "megoldották". Nem tudom pontosan hogy milyen papirokat vagy vizsgálatokat kelett neki csinálnia, de tudom itt hogy mukodnek a dolgok ha valaki nem magyar .... Sokszor mondták nekem is hogy "egy kis pluszért tudnak segíteni" ( nem akarok senkit bajba keverni, meg tippeket sem adni).
Sajnos itt az orvosok (sem) beszélnek angolul, így a férjét nem volt nehéz becsapni.
Tévedsz. Nagyon jól tudom, mit jelent a lombikprogram, a lányom így fogant.
A TB csak akkor fizet, ha orvosilag indokolt. És ehhez nem elég egy nőgyógyászati igazolás. Minden eredmény kell, sőt, van, amit ők is megismételnek.
Ha a TB fizeti a beavatkozást, nincs választás, mennyit ültessenek be! A 3 a minimum, amennyiben áll rendelkezésre ennyi embrió.
T.Vera
Szerintem füllentesz kicsit, ha az orvos ugy ítéli meg és a nő is ugy szeretné akkor AKÁR EGYET IS BEÜLTETTNEK
A másik lánynak az intézetbe EGYET ültettek be mert neki "csak" annyi baja volt hogy mind két petevezetékét kivették és a peték megtermékenyültek és egyet ültett be a többit lefagyasztották.
Szóval szerintem vagy nem mondasz igazat, vagy nem világosi toltak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!