Ikreket akart, ezért azt hazudta nem eshet teherbe, normális?
A hugom 28 éves, két éve "próbálkoznak" hogy babájuk legyen. Nem jött össze így a lombik melett döntöttek, ahol két megtermékenyitett petesejtett ültettek, mert beadta a dokinak, hogy a nagynénénknek a 3.alkalommal 3 petesejtből 1 maradt meg...
Szóval ez már egy bonyolult hazugság amit azért talált ki mert iker gyerekeket szeretett volna.
A férje csak egyet szeretne, sokszor halottam hogy mondta nem tervez többet mert ugy érzi ennek az egynek tudja azt megadni amit szeretne és szükséges.
most 14 hétes és mind kettő megnaradt
Kérdező logikája szerint így:
A férj csak egyet akar, ő meg többet ezért azt hazudja, hogy meddő, hogy lombikra mehessen, mert ott nagyobb eséllyel születik több baba.
Jó pénzért van az a nőgyógyász, aki akármit aláír, ezt meg magam tapasztalatából tudom.
Elég furán ír, de szerintem erre akart kilyukadni a kérdéssel.
Napi kamu.
Orvosnak ezt nem tudod behazudni, mert ezer vizsgálat és feltétel van előtte.
Ha úgy állnak anyagilag, hogy a férj csak egy gyerekre tervez és több szerinte már nem fér bele, mégis hogyan fizetne le a tesód egy orvost, hogy megtévesszék a férjét, és mehessen indokolatlanul is lombikra? Azért a két szép szeméért meg pár ezresért ezt nem lehet elintézni. Nincs az a balek orvos...
Lombikra nem mehet akárki, csak ha természetes úton bármi okból nem jön össze a gyerek. Illetve eleve többet ültetnek be egyszerre, mert így is lutri, hány marad meg.
Szerintem aki már ilyenhez kénytelen folyamodni, még a családnak sem biztos, hogy elmondja a valóságot, mert kellemetlen neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!