Fiúk nektek is bemegy a fürdőbe a nővéred amikor fürdesz?
Az anya - gyermek kapcsolat valamiben más mint a testvér - testvér.
Úgy gondolom, hogy a fentebb írt 9-es válaszoló által ismertetett 70éves anya előtt mezítelenül mászkáló 42 éves fia, teljesen elfogadható.
A meztelenség az a "ruha," amiben megszületünk!
Minden más mesterkélt, de mivel mi magunk is egy képmutató mesterkélt lény vagyunk, ezért próbálunk hülye szabályokat gyártani magunknak, és főleg másoknak! Mi általában nem tartjuk be, de a másikat jó megbüntetni, regulázni, ha szabályt szeg! Ez a sok baromság sokszor ezeréves balgaságokon alapul, ami már régrn megérett a módosításra, de pl. isten létét mégsem meri megtagadni egy politikus mert akkor elvesztené a szavazók egy jelentős részét!
---------------
Sajnos nincs lánytestvérem, de a szüleimmel, gyerekeimmel nem vagyunk túl szégyenlős kapcsolatban!
Én végképp nem vagyok szégyenlős, és bárki előtt levetkőzöm, ha erre szükség van! Orvos, szex, illetve bármilyen okból! De szeretem ha tudom hogy a másiknak ez normális! Mint pl. sok divatbemutatón, sportolóknál, színpadi szereplőknél!
"A meztelenség az a "ruha," amiben megszületünk!
Minden más mesterkélt, de mivel mi magunk is egy képmutató mesterkélt lény vagyunk, ezért próbálunk hülye szabályokat gyártani magunknak, és főleg másoknak!"
Háát barátom, akkor indulj neki az utcának a "meztelenség ruhájában", hamar a diliházban találod magad... :D Tudod vanna szabályok, mert azok kellenek, ha tetszik, ha nem...társadalomban élünk, és hogy működjön valamelyest be kell tartanunk. A nőgyógyász sem a réten vizsgál meg ugye ... a pszichológusoddal sem randizol, ezek mind szabályok, meg erkölcs, meg etika, aminek egy családban is helye kell, hogy legyen, ha nincs az diszfunkciós család lesz, csupa beteg emberrel. De látod milyen szép az élet, még a meztelenkedésre is kitaláltak egy szabályt, ők mehetnek a nudista strandra, bár itt is akad néha egy kis szabálytalanság, mert aki túlságosan mutogatni akarja a lottyadt testét, azok átsétálnak a fürdőruhások közé, mikor már nem lenne ildomos egy szottyadt megereszkedett herét, vagy mellet mutogatni, annak aki nem kíváncsi rá, meghát különben is van erre megfelelő hely.
12-es válaszolónak szól
"az anyja előtt meztelenkedik"
Mint mikor megszületett, vagy mikor pelenkázni kellett. Ha a mamát ez nem zavarja, -miért is zavarná? Miben más ruha nélkül otthon, mint ruhában?
Fordítsunk a dolgon. Az édesanyja megbetegszik, egyedül fürödni nem tud. Szól a fiának, aki megmosdatja.
Téged ez miért zavar ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!