Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan érhetem el, hogy ne...

Hogyan érhetem el, hogy ne járkáljon át állandóan?

Figyelt kérdés

A testvérem és az én szobám között van egy ajtó, aminek nincs meg a kulcsa. Hiába könyörgök a szüleimnek, nem vesznek bele új zárat, és én sem vehetek. Mert tönkreteszem az ajtót.

Az ajtó tesóm felé nyílik, de folyamatosan átjárkál hozzám. Ha elétolok valamit eltolja, mintha ott sem lenne. Gondoltam, hogy farost lemezt vágatok elé, de hogy ragasztom fel, hogy ne legyen baja az ajtónak?

Ha tolózárat rakok, akkor azzal ismét megsértem az ajtót.

Van ötletetek? Vagy ha ezek, akkor hogy tudom úgy felrakni, hogy ne okozzak sérülést, vagy utána tudjam én is javítani olcsón?

2016. febr. 16. 11:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy utólagosan válaszolok egy három évvel ezelőtt kiírt kérdésre, viszont csak most olvasom, és olyan jól szórakozok itt egyes hozzászólókon, hogy az már szinte csiklandoz.

Utolsó: Bevernél egyet a tesódnak? De megerősödtél csak aztán nehogy fordítva süljön el, és te húzd a rövidebbet, ha esetleg olyan jó erőben van, hogy ajtóstól a falra ken ha már ennél az opciónál tartunk.

Kérdező!: Utólag: Ha nem tetszik a rendszer, költözz el ennyire egyszerű amit bizonyára meg is tettél. Nézd édes drágaságom amíg a szüleid házában vagy, addig azt teszed, amit ők mondanak és ha azt mondják, hogy ne nyúlj az ajtószárhoz, akkor nem teszed. Viszont ha azt mondják, hogy tesók vagytok, akkor tesók vagytok és ennyi és ha nem tetszik, akkor lehet költözni ennyi mert ha már a szüleitek nem élnek akkor úgy marjátok egymást a tesóddal, ahogyan akarjátok ami elég baj.

(Utólagos válasz).

2019. dec. 28. 06:42
 22/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, megkapod privátban a véleményem, ez erősen biztos.
2020. jan. 18. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!