Hogyan érhetem el, hogy ne járkáljon át állandóan?
A testvérem és az én szobám között van egy ajtó, aminek nincs meg a kulcsa. Hiába könyörgök a szüleimnek, nem vesznek bele új zárat, és én sem vehetek. Mert tönkreteszem az ajtót.
Az ajtó tesóm felé nyílik, de folyamatosan átjárkál hozzám. Ha elétolok valamit eltolja, mintha ott sem lenne. Gondoltam, hogy farost lemezt vágatok elé, de hogy ragasztom fel, hogy ne legyen baja az ajtónak?
Ha tolózárat rakok, akkor azzal ismét megsértem az ajtót.
Van ötletetek? Vagy ha ezek, akkor hogy tudom úgy felrakni, hogy ne okozzak sérülést, vagy utána tudjam én is javítani olcsón?
Felé nyílik az ajtó, így egy seprű alatt is átbújik, ha az nem zavarja, hogy szekrény volt az ajtó előtt.
Épp ezért már a beszélgetés sem segít. Gondoljátok, hogyha a szekrény nem esett le neki, akkor a beszélgetés majd segít?
A szekrényt inkább eltolta, semmint a másik ajtót használja:))) Az komoly:))))
És a szüleid nem érzékelik a problémát???
A másik ajtómat bezártam :D Ahhoz bezzeg van kulcs :)
Nem, nem érzékelik. Szerintük tök normális, hogy a tesók együtt vannak. Ők eredetileg be se akarták csukni az ajtót.
gondoltam erteni fogod a seprunyeles megoldast... szo sincs hogy atbujjon alatta.
szerelsz egy rudat ami szelesebb mint az ajto tokja. es ez feloled lesz, es rakotod a kilincsre.
a tesod nyitana az ajtot, de a rud egy reteszkent fog mukodni. es ezaltal nem teszel tonkre semmit, mukodik, sokszor csinaltuk anno a bentlakasban :)
B opcio - kiveszed a kilincset, egy kis csavarral van osszefogatva valamelyik oldalon.
ha a masik ajtod zarhato akkor van C opcio is, ha az ajtok merete es nyilas iranya talal akkor egyszeruen kicsereled a nyilokat.
amugy elarulod mit csinal a te szobadban hogy ennyire fontos neki atjarni?
Vödör víz bekészít
Határozott nem
Vödör víz tesóra
Lesz nagy haddelhadd, de innentől a szüleid is érteni fogják, hogy a nem az nem.
Valójában csak ül és néz. Meg beáll mögém, és ha barátommal játszunk akkor kérdezget, meg magyaráz. Nincs privát szférám, szörnyen irritáló.
A seprűset úgy érted, hogy akkor nem tudja lenyomni a kilincset?
Tipikus szülői magatartás, "ne nyújjjá hozzá me' elrontod"
Fú de utáltam én is gyerekként, azóta mindenhez hozzányúlok és megpiszkálom persze már felnőtt vagyok szóval ez általában abban merül ki, hogy megjavítok barkácsolok valamit. De egy zárcsere valóban nem nagy cucc. Biztos van róla videó dokumentáció. Mikor 1-2 órára nem lesznek otthon kicseréled, ha hibátlan akkor nem tehetnek ellene semmit, hisz nem romlott el, te meg mondod max jé megtaláltad xy fiókban a kulcsát most már bezárod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!