Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez mennyire gáz egy testvéri...

Ez mennyire gáz egy testvéri kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hogy egy 40ezer fős városban lakunk mind a ketten (nővérem és én), de azt se tudja hogy mit dolgozok, hogy milyen házban lakok stb. Sosem jön el, nem érdeklődik. Én egy időben évente többször 3-4 alkalommal mentem hozzájuk, ő sosem jött. Aztán meguntam és azóta én se megyek. Mindig valami kifogással jön, hogy ez a baja vagy amaz, esetleg dolgozik, fáradt mert épp szabadnapja van bla bla.. :)) Másnak is van ilyen kapcsolata a testvérével?
2016. jan. 29. 18:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1; Nézz a szemébe és kérdezd meg, hogy akarja-e tartani a kapcsolatot vagy sem? ha igen akkor tegyen érte ő is ha nem akkor váljatok el békében.

2;

"évente 3-4 alkalommal mentem hozzájuk"

már ez is "gáz", mivel nem külön országban, hanem egy városban éltek. Ez nagyon kevés egy normális testvéri kapcsolatnál, főleg, hogy egy helyen éltek. DE LEGALÁBB te próbáltál kapcsolatot tartani vele.

2016. jan. 31. 23:28
 12/12 A kérdező kommentje:
De ennél többször nem lehet vele találkozni tudod? :D Mert kitalálja hogy miért nem ér rá. Kösz a tippet amúgy.
2016. febr. 1. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!