A testvérem épp most készül érekből házasodni. Van valami módja szerintetek, hogy lebeszéljem? A szüleimet is teljesen megviseli.
26 éves én 22 vagyok. Normális nevelést kaptunk. Egész eddig semmi baj nem volt vele, rendes kapcsolatai voltak, ileltve kettő, egy 16-19 éves kora között, egy pedig 20-25 között, az utóbbi pasi el is jegyzte. Aztán szakítottak, ami nagyon megviselte, fél évig kb zombi volt.
Aztán valahogy megismerkedett egy pasival, aki egy elég gazdag üzetember, a pasi amúgy 34 éves, szóval annyira nagy korkülönbség nincs.
Elméletileg vonzó számára a pasi és jól megvannak, csak nem szerelmes belé. Azt mondta, nem lesz többet szerelmes, mert edig mindig csak sérült benne.
Dekoratív, mutatós nő a nővérem így egyértelmű, hogy a pasinak mi is imponál annyira..
#20, kérdező, komoly szövegértelmezési problémáid lehetnek, ha nem tűnt fel a szösszenetemben az, hogy nem rólad van szó.
nem tudom miből sikerült azt levonnod, hogy akár csak egy szó is rólad szólna....
Én sem örülnék neki, ha ilyet csinálna a testvérem, de beleszólni úgysem lehet. Nem hiszem, hogy le tudnátok beszélni róla, kukacoskodni pedig felesleges, mert a végén azt éritek el vele, hogy megromlik a kapcsolatotok..
Nagyon max egy kis értelmes, felnőtt, finom utalás pár mondatban arra, hogy nem tartjátok jó ötletnek, trattaratta és felsorolhatjátok hogy miért, amiket ide leírtál, de nem ismétlem meg :) De aztán tényleg csak ennyi, nehogy felesleges konfliktus legyen belőle.
Az idő majd úgyis eldönti, hogy mi a jó. Lehet, hogy beleszeret a pasiba. Mert írtad, hogy vonzza testileg és amúgy jól ki is jönnek. Ez könnyen átcsaphat szerelembe is akár, főleg ha esetleg majd a nővéred túlteszi magát az előző csalódáson és elfelejti a vőlegényét és elkezdi más szemmel nézni a világot.
#21, azt írtad, hogy "na ezért mondtam már számtalanszor, hogy az sem normális aki az ide válaszoló névtelen akárkiknek a tanácsai alapján éli az életét.
szánalom." Ez alapján szerintem érthető, hogy a kérdező magára vette.
Azt nem tudom, van-e módja, de hogy jogod nincs rá, az száz százalék! Remélem, nem fogod tudni lebeszélni.
Őszintén: irigy vagy? Nekem úgy tűnik.
Azon túl, hogy elmondod a véleményed, nem tehetsz semmit.
Az ember családtagjai úgy rontják el az életüket, ahogy akarják, és az ember legtöbbször ezt csak széttárt kezekkel nézheti végig.
Egyébként a férfi szerelmes belé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!