Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy beszéljem le a hosszú...

Hogy beszéljem le a hosszú hajról az öcsemet?

Figyelt kérdés
Tudom mindenkinek a saját döntése, de csak segíteni szeretnék neki, nem akarom hogy ez miatt soha ne legyen barátnje, meg hogy melegnel nézzék. 15 éves lesz pár hónap múlva, 10 éves kora óta Rocker. Külsőleg nem hord egyébként csak átlagos ruhákat, de a hosszú hajat mindenképp szeretné de nem érti meg, hogy undorító fiún. Van annyi divatos haj de egyik se kell neki. A kedvenc zenekarai(ha számít valamit) pokolgép, ossian, iron maiden, judas priest, tankcsapda. De engem az is idegesít, hogy nem normálisan él, hisz nem ez a divat, ez már nem a 80-as évek. Nem akarom, hogy el..sza az életét.

2016. jan. 17. 07:41
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

#27 vagyok.

Még annyi jutott eszembe, hogy a hosszú hajam miatt volt pár vicces szitu. Például diszkóban egy szép szőke lánnyal beszélgettem, és egy srác odajött és engem akart volna táncolni vinni, de volt olyan is, hogy egy presszóban ültem 3 lánnyal, és ott is engem szúrt ki egy részeg, tehát félhomályban benézhetik. De volt olyan is, hogy egy kocsmába ültem egy asztalnál, bejött a rendőr, és egyenesen hozzám jött, igazoltatott és elment. Egy kis faluban ez nagyon feltűnő volt akkoriban, főleg, hogy 20 km-es körzetben csak nekem volt hosszú hajam fiú létemre. Amúgy voltak hódmezővásárhelyi, szegedi rocker ismerőseim, de azok városok, ezért ott már megszokott látvány volt ilyesmi.

Amúgy jól írta valaki, hogy "életérzés". Én is hasonló zenéket szerettem, szeretek még így 45 évesen is, de külsőleg ez már nagyon régóta nem látszik rajtam. Elég, ha belül rocker vagyok.

2016. jan. 17. 10:35
 32/59 anonim ***** válasza:
87%

Jó lehet egy olyan tesó, akit nem érdekel az öccse, csak az, hogy mások mit mondanak.

Buta vagy.

2016. jan. 17. 10:44
 33/59 anonim ***** válasza:
89%

Szörnyű...sehogyan, hagyjad élni...

Nekem is hosszú hajam van úgy 14 éves korom óta. Most vagyok 24. Még zeneileg is nagyon hasonló zenéket hallgattam annyi idős koromban. Hallgatom még most is, bár kétségtelen, hogy azóta sok minden mást is hallgatok mellette. Sőt rock koncertekre és fesztiválokra is jártam rengeteg, járok a mai napig. Csak most már időnként más jellegű bulikba is elmegyek. És imádom ezeket a helyeket, ezeket a programokat, ezt a társaságot, ezt a zenét.

Azt még hozzátenném, hogy időközben volt néhány barátnőm, most már van egy komoly, aki azóta a menyasszonyom és hamarosan a feleségem lesz. Azóta elvégeztem az egyetemet és van egy eléggé jó állásom. Így nem gondolom, hogy az, hogy hosszú hajam van bármiben is akadályozna az életben...

2016. jan. 17. 10:45
 34/59 anonim ***** válasza:
82%

Normális vagy?

Én lány vagyok, és szerintem az a legjobb, ha egy fiúnak hosszú haja van, csak sajnos nincsenek sokan... abszolút nem b zis!

Az meg a másik, hogy ebbe nem kéne beleszólnod.

/küldheted a képet!/

2016. jan. 17. 10:47
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi bajod vele. Az én barátomnak hosszabb a haja, mint nekem, mégsem bánt minket senki. Ráadásul a bátyjának is hosszú a haja és már van felesége, illetve egy gyereke, na meg munkája. Maximum téged zavar ez, személy szerint jobban szeretem a hosszú hajat.
2016. jan. 17. 10:53
 36/59 anonim ***** válasza:
87%
Sajna mindig voltak és lesznek is ilyen emberek, akiknek az a legjobb szórakozásuk, hogy azokkal foglalkozzanak akik amúgy teljesen jól érzik magukat a bőrükben, de persze szerinte az nem úgy van és csak az lehet helyes amit saját maga annak gondol... kíváncsi lennék egy ilyen embernek mennyi egyénisége van, vagy közben csak majmolja ami a mádiából kijön, és ma az a helyes holnap meg amaz.
2016. jan. 17. 11:02
 37/59 anonim ***** válasza:
16%
De tud nagyon gáz lenni egy hosszú haj. Küldhetsz képet...
2016. jan. 17. 11:02
 38/59 anonim ***** válasza:
92%

Ettől a kérdéstől agyhúgykövet kaptam...

Hosszú hajú fiú vagyok, nem vagyok homokos, és van egy gyönyörű szép barátnőm.

Öcsédnek pedig részvétem, hogy ilyen testvére van, mint te.

2016. jan. 17. 11:04
 39/59 anonim ***** válasza:
88%
A tesódat nem érdekli a divat, szereti a saját egyéniségét,hagyd békén!
2016. jan. 17. 11:11
 40/59 anonim ***** válasza:
94%
Itt kulfoldon, egyre tobb fiut/ferfit latok hosszabb/hosszu hajjal. Hal istennek, mert sok koponya forma nem a 2 centis vagy kopasz frizurahoz formalodott. Sok jobb letakarva:))
2016. jan. 17. 11:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!