Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyók! Ti hogyan reagáltatok...

Bátyók! Ti hogyan reagáltatok arra, amikor a húgotok először bemutatta a pasiját?

Figyelt kérdés

Nem féltettétek őket? Vagy nem éreztétek azt,hogy "az én húgomhoz senki sem nyúlhat"? :D

Csak azért kérdezem,mert jövő pénteken fogom bemutatni a családnak a barátomat,és az én bátyám mindig nagyon féltett engem (mondjuk erre meg is volt az oka,egyszer ő mentett meg egy majdnem balesettől),és mindig hangoztatta,hogy nekem soha nem lehet barátom. :D

2016. jan. 2. 18:18
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Orulj neki hogy felt mert az azt jelenti hogy nagyon szeret téged a batyad en is ugyan ebben a cipoben jarok en is hamarossan el szeretnem mondani a csaladomnak vagy legalabb a batyamnak .

Szerintem ne feljel hogy hogy fog reagalni ha tudod hogy a baratodnak komoly szandekai vannak akkor a batyad is fogja azt latni es sőt szerintem orulni is fog :)

(En 17)

2016. jan. 2. 20:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Lekezeltem vele. Erős, férfias keze volt. Mérnökember keze. Itt még nem voltak egyértelműek az erőviszonyok.

2. A vendéget illik pálinkával kínálni. Elővettem a kerítésszaggatót, kitöltöttem egy decit, lehúztuk, farkasszemet néztünk. Állta a tekintetem. Kitöltöttem még egy decit. Bírta. Emberemre akadtam.

3. Megkínáltam egy szál jóféle piros szimfóniával. Még gázszerelő hagyott ott nálam egy fél csomaggal bő fél évvel azelőtt, kellett amúgy a francnak. Rágyújtott. Én is. Izzadt, mint k.urva a templomban, de szívta. Vörösödött a feje. Közben beszélgettünk. Azt mondta, jó a pálinka. Mondtam, köszönöm; töltök még. Összeráncolta a homlokát. Nem kért többet, autóval volt.

Mondom keménynek kemény vagy, de eszed, mint egy marék lepkének. Ittunk egy harmadik decit a kerítésszaggatóból, aztán hazavezettem, ő meg telehányta a hátsó ülést.

Azóta is jó barátok vagyunk.

2016. jan. 3. 01:40
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
Jó hülye bátyád van, ne haragudj. Majd ő megmondja, hogy neked lehet-e barátod, megáll az eszem. Kinek képzeli magát az ilyen?
2016. jan. 3. 11:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Természetesen nem értette komolyan,hogy nem lehet barátom,ez olyan,mint amikor az apukák azt mondják,hogy "hozom a puskát".
2016. jan. 3. 15:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem 2 bátyám is van, ugyan ezzel a hozzáállással :D. De aztán egész jól összebarátkoztak, bár amikor veszekedtünk nagyon csúnyán tudtak nézni a barátomra.
2016. jan. 5. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!