Ez most jogos a párom bátyával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A párommal már két éve együtt élünk anyósom telkén mivel itt két ház van,így teljesen külön. A telekhez tartozik egy föld, amit kérdezésünk nélkül (még mielőtt én ideköltöztem volna)a párom bátya és az ő feleségének az egész családja elkezdett használni (am szinte csak buknak rajta). Most mi azt beszéltük párommal,hogy nyártól mi szeretnénk használni, ugye mivel mi itt lakunk úgy mondván "előjogunk" van rá,hiszen ők is laktak itt és akkor nem használták. Am csak azért akarjuk, mert a bátya és a felesége úgy járkálnak a telken át mint valami átjáróházon, nem is köszönnek, mindenbe bele szólnak, elég rossz a viszony és nem akarjuk őket itt látni. Ezt már meg is mondtuk nekik. Jogos ez így? Szerintetek,hogy fognak reagálni?2015. dec. 30. 13:47
11/12 A kérdező kommentje:
ezt nem értem,hogy miért lenne ez szemétség. Hiszen ők is laktak ugyanígy itt, és akkor nem használták. Most mi lakunk itt és ha akarjuk használni akkor miért ne. Hisz neki azóta saját háza van, meg minden.
2015. dec. 30. 16:01
12/12 anonim válasza:
mégis milyen jogon akarjátok öket kitiltani egy olyan helyről ami nem a tiétek és nem is fizetek érte?
anyos házába meg ne fektesetek pénzt mert nem a tiétek és nem is csak ti fogjátok örökölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!