Hogyan beszéljek erről a bátyámmal? Nem akarok erőszakos lenni, de szerintem nagyon elkapkodott egy súlyos döntést.
Van egy nagyon jó barátja. Egyikőjük sem akart gyereket, de a barátja párja védekezés mellett terhes lett. A barátja emiatt elkötteti magát, és a bátyám is ezt szeretné tenni.
Elfogadom, hogy nem akar gyereket, az ő dolga. De csak 25 éves, ez pedig nem visszafordítható műtét. Ha aludna még rá párat, egy szavam se lenne.
Hogyan beszéljek vele erről?
25 éves. Gyakorlatilag még 20 évig van férfiként kb. gyerekcsináló korban. (Sőt, akár még utána is, de mondjuk legyen 45-ig kb. "ideális".)
Elképesztően felelőtlen dolognak tartom, hogy most tudni véli, mit akar 15 vagy 20 év múlva. Nem tudhatja.
Lehet, hogy most azért hagyja el valaki, mert nem akar gyereket. 15 év múlva majd azért fogják elhagyni, mert hiába akar, nem lehet.
1-es!
Nem mindenki olyan rosszindulatú ronda dög, mint te! :)
Ne magadból indulj ki.
Lehet neked furmányos módon kell átverni az ürgéket, hogy lefeküdjenek veled és gyereket csináljanak neked, de másnak nem :)
Vannak olyan helyzetek amikor a védekezés ellenére is besikerül. Példa erre te vagy... :)
14!
A családalapítás, gyerekvállalás az ráakaszkodás? Gratulálok! Te minek születtél meg? Biztos anyád is ráakaszkodott apádra.
23-as: a vazektómia nem jelenti azt, hogy nem jön a lőcsből az anyag, csak megtermékenyíteni nem tud vele.
a "könnyedebb kapcsolatra tervezett csaj" kifejezés nekem is szemet szúrt, pláne, hogy a kontextus alapján a csaj nem tudott róla, hogy ez könnyedebb kapcsolat... őszintén, itt a csávót nem tudom sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!