Hogyan tovább? Levél írása.
A tesom régen megbántott,több éve nem is találkoztam vele,de tegnap rám írt .Én pedig összefoglalva azokat a dolgokat,amikben megbántott leírtam neki.. Úgy keudtem,hogy ne haragudj,de én nem szeretnék találkozni veled..
Válaszként,olyanokat írt,hogy elmondhatam volna akkor amikor megbántott ,mert akkor változtatott volna rajta,de ha nem akarok találkozni megérti stb..most eléggé ramatyul érzem magam,mert nem tudom mit írhatnék,találkozni még valóban nem szeretnék vele,de a kapcsolatot sem szeretném megszakítani vele.Mit írhatnék neki?
Ha több év után csak most keresett fel, akkor valószínűleg nem sokat változtatott volna a dolgon, ha már akkor elmondod neki, hogy mi a gond. Valószínűleg segítséget fog kérni valamiben.
Nem azt mondom, hogy utasítsd el a közeledését, de azt mondanám, hogy csak óvatosan. Attól még, hogy a testvéred nem kell engedned neki, hogy kihasználjon, bántson, semmibe vegyen stb.
Olyant még véletlenül se írj, amit az előttem szóló javasolt. Egyenlőre helyett írd helyesen: egyelőre!
Ki kellene fejtened neki egy levélben, hogy még nem állsz készen rá, hogy találkozzatok, de szeretnél vele kapcsolatban maradni.
Szerintem írj neki.... Normálisan...nem arról h mi volt régen. Mert valszeg azert irt mert buntudata van. Akkor beszeljetek meg... A testvered szerintem ki tudtok bekulni.
Persze rajtad all de en semmikep sem szalasztanam el az eselyt. Irnek neki h beszeljetek meg h mi volt,de mind a keten legyetekegertoek,elfogadoak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!