Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tarthat tovább attól a bajom,...

Tarthat tovább attól a bajom, hogy nem kezdtem el az új levél gyógyszert?

Figyelt kérdés

most állunk neki próbálkozni a babával, így abbahagytam a gyógyszert. 4-5 éve szedem, azóta a ciklusom is ugyan az, hétfőn megjön, péntek estére elmúlik (közben szerdán kezdtem az új levelet). Most viszont még mindig megvan. Lehet ez amiatt, hogy abbahagytam a gyógyszert, vagy más a baj?

Kedd délután tudok legelőször orvoshoz menni, de hátha itt is tudtok segíteni, és nem lesz rá szükség...

2015. okt. 10. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet amiatt.
2015. okt. 10. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet. Még csak szombat van, biztos nincs baj.
2015. okt. 10. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze,hogy amiatt van.A nevében benne is van.Gyógyszer mellett megvonásos vérzésed van,a következő levél kezdetével vonod meg.Mivel már nem vetted be,tarthat tovább.
2015. okt. 10. 14:38
 4/5 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm, akkor ha csak +1-2 nap, az még normális, igaz?
2015. okt. 10. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Abbahagytam, majd 26-29-33-28-29-29-29 napos volt a ciklusom. Mostanra beállt, nekem ennyi idő kellett. Normális.
2015. okt. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!