Miért ilyen a párom huga?
Kint dolgozunk kulfoldon,anno segitetunk neki kijönni a vendéglátásba,oda ahol mi voltunk dolgozni.
Adtunk neki kezdő pénzt,amit vissza is adott.Nem ez volt a szakmáj,de bele lehet jönni.Mondtuk neki,hogy jöhet hozzánk enni,eleinte jött is,de idővel már nem,mert inkább vett magának.
Majd szinte hozzánk sem szólt..aztán haza ment( azt,mondta,mert hiányzik a pàrja) 3 hónapig volt kint.
De mióta haza ment semmit nem tudunk róla,amikor a párom làtja fb ráír,de ő nem ír vissza szinte soha.
Amikor haza mentünk,nem volt otthon soha..
Lehet,haragszik mert probáltunk kicsit kemények lenni vele,hadd legyen erős személyiség..
Már idegedít,hogy a párom minek ír neki,ha ugysem válaszol.
"Lehet,haragszik mert probáltunk kicsit kemények lenni vele,hadd legyen erős személyiség.."
A nevelést csak a szüleimtő vagyok hajladó elviselni másoktol nem. (én is 22 vagyok) Kezdeni dolgozni egy új munkahelyen nem könnyű pláne külföldön. Új emberek új főnok új környezet elég stresszes anélkül is hogy valaki nevelési célzattal "letol". Ez az a kor amikor midenkinek de főleg magamnak be akarom bizonyítani hogy felnőtt vagyok aki megáll a saját lábán, boldogul a munkában segítség nélkül stb... és bár elhiszem hogy jót akartál ebben nem segít ha "letolnak" mint egy 12 évest aki rosszul porszívózott. Ha csak nem csinál nagy ostobaságot, jobb ha hagyod hogy tanuljon a saját hibáiból.
Szerintem egyedül érezte magát, elveszve.. Nyilván alapból nehéz egy teljesen idegen környezetben boldogulni, főleg ha még az egyedüli ismerőseid is rosszul bánnak veled. Nyilván rosszul esett neki ha keménykedtetek vele, főleg ha még a szabadidőtöket is úgy intéztétek hogy ne essen egybe az övével. Neki ebből szerinted mi jött le? B****gatjátok és nem akartok vele lenni.. az ő helyében én is így reagálntam volna.
A legröhejesebb az egészben, hogy még csak észre sem veszitek magatokat, úgy állítod be mint ha ő lenne a rossz "miért ilyen a párom huga?" talán mert egy érző lény aki nem szereti ha sz@rul bánnak vele. És még téged idegesít..
besz@rás milyen emberek léteznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!