Elegem van, rossz testvér vagyok?
Miért lennél rossz testvér? Lehet, hogy te más vagy, mint ő. Te igényled a szorosabb kapcsolatot és a sűrűbb találkozást, ő nem. Attól még szerethet.
Miért nem beszéled ezt meg vele?
En nem futnek olyan szeker utan, ami nem vesz fel. Sem rokoni kapcsolatban, sem baratsagban, sem parkapcsolatban, annak tobb tartasom van.
Szakadt mar meg tobb olyan "baratsagom", ahol egyszeruen elegem lett, meguntam, hogy ha en nem kezdemenyezek, akkor nem keres az ember magatol. Igy hagytam, keressen most az egyszer o, ha akar talalkozni/beszelni.. Na hat azota is keres, most mar 2 eve. Es tudod mit? Egy ilyen baratsagert nem kar. Az nem kiegyensulyozott kapcsolat, ahol nincs kolcsonosseg, es most teljesen mindegy, hogy rokon-e vagy sem.
Szerintem igazad van.
Nem. Te balek vagy, a testvéred pedig önző és rossz testvér. Csak ugráltat téged, mint egy kis hülyét. A férjednek igaza van.
A testvérkapcsolat egyenrangú és horizontális: adok-kapok. Értsd: ő is ad, te is adsz, nem pedig ő elvár (nem tudom, hogy két felnőtt ember esetében ugyan milyen jogon? Hogy ő az idősebb? na ne röhögtess!) és még te vagy a rossz, ha nem ugrassz első szóra.
Szerintem itt fejezd be a testvéreddel való kapcsolatot és koncentrálj a saját családodra. Merthogy a férjed az már egy családtag, és úgy tűnik, jobban megérdemli a szeretetedet és a törődésedet, mint a testvéred.
A frusztráltságod jogos,néha a testvéred is meglátogathatna igazán.
Szerintem nem kell összeveszni ezen,nem kell sűrűn, de néha látogasd meg.
Nem megy hozzád,nagy dolog,elhiszem nem esik jól.
Inkább az a fontosabb kérdés,ha bajban vagy,számíthatsz rá!?
Ötös, nem tudom miért viselkedik így, nem értem. Én szívesen mentem mindig hozzájuk, de jól esett volna,. ha legalább egyszer jött volna ő is. Mondom sosem látta, hogy hol is élek. Pedig szépen megvendégeltem volna, jöhetett volna bármikor amikor kedve lett volna hozzá.
Igazad van, inkább a férjemmel kell foglalkoznom, ő mindig mellettem állt, kérés nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!