Kellemetlen itthon lenni, ebben a helyzetben mit csinaljak?
Figyelt kérdés
en 23 eves vagyok az öcsem 20. es evekig bantalmazott az elettarsam es most sikerult lelepnem igy hazakoltoztem edesanyamhoz. de ocsemnek ez nem tetszik a 2 eves kisfiamnak a masik szobabol azt üzengeti hogy mond anyanak, hogy költözzön el.hova mehetnek? vissza az elletarsamhoz? azt nem tehetem. azt mondjak mindenhol jo de legjobb otthon. meggtűrt szemely vagyok. egyedul édesanyam nem bant, de ez sajat testveremtol hat nagyon szemet dolog. mit csinaljak? ne ia foglalkozzak vele amit mond?2015. okt. 22. 22:53
11/15 anonim válasza:
Jól tetted, hogy ott hagytad a párod.
Azzal ne foglalkozz, hogy öcséd mit mond, semmi joga. Anyukádnak van joga bármit is mondani. De neki kellene elsősorban leállítani a kedves testvéredet. Viszont, nyugodtan mond meg neki, ha baja van, mondja neked, ne a kétéves gyermekedet használja szócsőnek.
12/15 A kérdező kommentje:
mar fel van jelentve a parom csak zaklatasert tudtuk feljelenteni. ocsemnek a baratnoje lakik itt ingyen,en a gyesembol adok oda anyunak penzt ami 10.000 f anyu tobbet el se kerni o neki igy jo ,mig nem allok el dolgozni e. ok kb 150.000 keresnek 2 ten es meg nem kinalnak anyut a kajabol amit csinalnak egy cigire se adnak neki,nem hogy meg a szamlaba segitsenek. de klimat vettek a szobaba 15.000 ert. persze talpra szeretnek allni egyrol a kettore nem meg de igyekszek osszeszedni magam. kb ez a csaladi helyzet.
2015. okt. 23. 12:19
13/15 anonim válasza:
Ja, 20évesen inkább öcsédnek kéne elköltözni. Téged meg kell védeni, azért mentél haza, nem pedig a fene jó dolgodban. Öcsédet is szívlapáttal mellbe.
14/15 anonim válasza:
sok empátia az öcsédbe nem szorult... inkább tartana össze a család ilyen nehéz helyzetben....
15/15 anonim válasza:
Ezt a sok ítélkező, idióta embert. Csak gratulálni tudok mindenkinek és annak is, aki ennyire lepontoz minden értelmes választ.
*az oldal egyre minőségibb* ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!