Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Túlságosan szeretem a testvére...

Túlságosan szeretem a testvéremet, az normalis, ha őt szeretem a vilagon a legjobban?

Figyelt kérdés
Más is van igy?

2015. okt. 11. 16:56
1 2
 11/20 anonim válasza:
0%

Nincs ezzel gond, bár azt feltételezem, hogy fiatal vagy és nincs párod.

Megkérdezhetem, miért gondolod úgy, hogy ő nem is szeret téged?

2015. okt. 11. 20:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, én is így vagyok az öcsémmel. Nagy köztünk a korkülönbség, amikor kicsi volt, a szüleim építkeztek, így nagyon sokat kellett vigyáznom rá, kb. úgy gondolok vissza a kiskorára, mintha a gyerekemről nosztalgiáznék. Plusz ő az egyetlen, akinek nem tudok nemet mondani, ezzel a férjem is tisztában van. Annyi a szerencse, hogy nem él ezzel vissza, és én is mindig számíthatok rá. Gondolkoztam már rajta, hogy ha nem ilyen lenne, hanem pl. folyton próbálna lehúzni ilyen-olyan indokkal, akkor sem tudnék neki nemet mondani, és attól tartok, akár a házasságom kárára is képes lennék erre. Hálistennek erre nincs és nem is volt példa.

A férjem a nővérével van így, szerencsére ő is jó fej.

Próbálj meg több kapcsolatot teremteni a testvéreddel. Biztos vagyok benne, hogy ő is így szeret, csak nem tudja kifejezni.

2015. okt. 12. 14:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez igy jo. En is imadom az ocsemet amiota megszuletett. Sokat vigyaztam ra (o volt az elo jatekbabam :D ) es meg is maradt egymas fele ez a szeretet.

Ellenben a hugommal kapcsolatban ambivalensek az erzeseim sajnos...

28N

2015. okt. 12. 15:36
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

"De ő nem szeret úgy engem,mint amenyirre én :( "

A szeretetet nem lehet méricskélni.

A szeretet vagy van, vagy nincs.

Számonkérni meg pláne nem érdemes, hogy miért nem szeret annyira engem, mint én őt...

A szeretet éppen olyan mint a terhesség. Vagy van, vagy nincs. Nem lehet olyat mondani, hogy én terhesebb vagyok, mint te.

2015. okt. 12. 15:50
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
ez nagy hülyeség, amit írtál, utolsó. szeretem a kiskutyámat, meg a gyerekemet, de engedtessék már meg, hogy a gyerekemet jobban szeressem.
2015. okt. 12. 20:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Kizárólag emberre értettem, bár ezt külön nem hangsúlyoztam...
2015. okt. 13. 11:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő is ugyanúgy szeret téged, csak nem mutatja ki...
2015. okt. 20. 18:03
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
ez emberekre is igaz: a sarki pénztárosnál hagy szeressem már jobban a családtagjaimat.
2015. okt. 20. 22:16
 19/20 anonim válasza:
Nekem ia nagyon jo kapcsolatok van a legkisebb hugommal a másik hugommal egyáltalán őt gyűlölöm az öcsémet viszont jó is rossz is attól függ milyen kedvünk van! A kisebbik hugom es köztem van 9-év és nagyon jól kijövünk!! Imádjuk egymást bármi van vele akkor mindjárt szalad és meséli hogy mi történt vele!! Imádja mikor reggel egyek suliba akkor addig el nem indulhatok mig nem adok neki pusztit és egy ölelést!"
2015. dec. 8. 16:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is a tesóimat szeretem a legjobban a világon! Ők a legfontosabbak!
2018. ápr. 15. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!