Ez testvéri tiszteletlenség vagy nálatok is ez van?
6 évvel vagyok,idősebb az öccsémnél.Én is férfi vagyok.
Viszont.Általában,ha találkozok vele,elkezd úgymond" csúfolni" főleg ha van még valaki velünk. Néha el lehet vele beszélgetni,de általában csak akkor keres,ha kell neki valami vagy el kell intézni valamit.
Szóval..nálatok is ez van,hogy a fiatalabb tesó azt csínálhat és beszélhet veletek,ahogy akar? Vagy azért meg van az,hogy ki az idősebb és jár a tisztelett?
Azt hittem, hogy gyerekek vagytok :D
Felnőttek vagytok mindketten, beszéld meg vele, hogy téged ez bánt és örülnél neki, ha normális kapcsolatotok lenne.
Nekem a nővérem volt ilyen.
Majdhogynem ugyanaz a probléma, és a korkülönbség is hasonló, csak nálunk ugye az ő javára.
Én azzal oldottam meg fiatalabb korban, hogy mikor elkezdte, felálltam és távoztam.
Illetve mikor kellett volna neki valami, akkor, miután mindig lehülyézett, azzal mondtam nemet, hogy bocsi, de túl hülye vagyok hozzá.
szekiróza, báttya...
MIért nézzen fel rád, ha nincs miért?
Leírja, hogy férfi (a második mondatában ott villog) és a századik hozzászóló írja, hogy azt hitte gyerek, hát b*zmeg azért én nem tudom...
Mióta vetted észre, hogy ilyen veled?
Szerintetek hány éves korig lehet csúfolni egy embert? Komolyan! Es en sem ertem, mit kell a korán rugózni.
Érdekes, a kérdezők mind éretlen, buta, nevetséges emberek, ellentétben a valaszolokkal. Nem gyanús?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!