Ezt hogy oldjam meg? Vagy talán majd kinövi egy idő után?
A húgom rajzfilm függő. De szó szerint. Amikor hazaér egyből tv bekapcs és már nézi is a Minimaxot, de full hangerővel, még a szomszéd szobába is áthallatszik.
Kis korában nem volt ezekre annyira rákattanva, de az nem lehet indok, hogy "most éli ki magát", mert azért régebben is nézett tisztességes mennyiségben.
Egyszerűen nem értem mit tud bennük ennyire élvezni, mert nem az ő korcsoportjának van kitalálva. Egy ennyi idős lány azért már fejlődött odáig, hogy krimiket néz, vagy akármit ami neki van kitalálva, na de ilyen meséket... én még ilyennel nem találkoztam. Mondom neki Mentalista (egy nagyon jó krimi, szórakoztató és szerintem minden korban jó) van, erre lehurrog, hogy nem látom, hogy éppen a kedvenc meséje megy, hagyjam békén...
Ez konkrétan nem is lenne olyan nagy probléma, ha nem híresztelné fűnek-fának, hogy ő ilyeneket néz. De ez így nagyon kínos szokott lenni, hogy valakinek elkezdi sorolni a kedvenc meséit és, hogy miről szólnak.
Ami a legborzasztóbb, hogy azt hiszi ez menő, hiába próbálom neki elmagyarázni, hogy nem az.
És ez azért kapcsolódik hozzám, mert azt hiszi mindenki, hogy nem csak ő, hanem én is ilyeneket nézek.
Ő 12, én 14 éves vagyok.
A kérdés adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!