Nővérem a közös albérletünkbe heti 4-5 alkalommal hozza fel a barátját, aki ott alszik. Együtt fürdenek és együtt főznek. Normális, hogy engem zavar a barátja jelenléte, nem tudok pihenni ha ott van?
Most komolyan, a pár soha ne aludjon együtt, csak hipp-hopp költözzenek össze?
A kaján én is kiakadnék, de nem értem miért zavarna hogy ott van. Mikor közös albiban laktam 5 másik (eleinte idegen) emberrel, akkor is tök alap volt hogy valakihez jön vendég, akár haver, akár barát/barátnő, akár tesó... Annyi volt, hogy ne hangoskodjanak este 10 után. Nem értem ez téged miben akadályoz.
Mondd meg, hogy a kajádat ne egyék meg, a szobaajtódat meg csukd be, és ennyi.
> A wc, fürdés meg nálam azért volt stresszes, mert olvasd el itt a kérdéseket. Egy csomó neveletlen paraszt van, akik a kopogás fogalmát sem ismerik.
A lányom is akkor elégelte meg a kollégiumot, amikor a fiúk még az ajtót is leszerelték a női zuhanyozóról.
Válaszom a #18-as kommentre
>A fiú szülei nagyon tehetősek, még azt is megtehetnék, hogy saját lakást vegyenek neki, nem hogy albérletet fizetni.
A tehetősek tudnak igazán szarrágók és élősdiek lenni. Így harácsolják össze a vagyonukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!