Miért kivételeznek ennyire a bátyámmal?
A bátyám ma ünnepli a 17 születésnapját és kapott 60-ezer forintot a szüleinktől plusz még volt is 3 félé tortája.
Na most én egész nyáron dolgoztam és így kerestem 70 ezer forintot. az én szülinapomat anyámék majdnem el is felejtették apám este 9 kor jött oda hozzám hogy gratuláljon tortát nem is vettek és nem is kaptam semmit de ez engem már nem hat meg mert a barátaimmal elmentem abból a pénzből amit nyáron kerestem egy cukrászdába és ott megünnepeltük. Karácsonykor is ő kapott egy számítógépet ami kb 100ezer forintba került én meg nem kértem semmit és kaptam 10 ezer forintot. nem is a pénz csak az az érzés amikor tudod hogy kivételeznek ja azt elfelejtettem mondani hogy ő majdnem megbukott én pedig 2 4-es híjján kitünő lettem szóval nem tudom miért csinálják eszt velem
#3 Az a baj, hogy ettől függetlenül neked is el kell tartanod majd őket.
Nem tudsz mit csinálni.
" híjján kitünő lettem szóval nem tudom miért csinálják eszt velem"
Erre a helyesírásra maximum egy kegyelemkettest adnak, de hogy sem négyest, sem ötöst nem kaphattál rá, az holtbiztos. Innentől kezdve, hogy ebben hazudtál, hogyan vegye az ember komolyan az irományod többi állátását? Túlzó kamaszhiszti, már megint.
Ennyi gyökér kommentelőt...
Kérdező, tegyél félre pénzt albérletre és költözz el mert ez nem fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!