Lehetseges, hogy egy testveri par vonzodik egymashoz?
Unoka testverek vagyunk.
En lany,o fiu.
O az idosebb.
Egyfolytaba az olebe ultet,hatulrol ugy olel meg hogy erzem a..
Nagyon szorosan
Es..nem a kezevel..hanem a labaval vagy kulombozo targyakkal csapkodja a fenekem.
Es ez nagyon kinos,de mintha valamilyen vonzodast ereznek iranta.
Es..egyszer ketten voltunk egy szoban,es fekudtunk az agyon.
Csikiztuk egymast,amikor csak ugy haton fekudtem,erre felkenyokolt,es hajolt a szam fele.
De meg se tudtam mozdulni.
De ebbol csak egy hosszu arcra puszi es egy oleles lett.
Ezt is pityeredve irom..
Látom nem tudsz túllépni rajta mert már írtál ki erről kérdést.
Nem kéne vonzódni mert végül is az egyik szülődnek a testvérének a gyereke. De azért olyan eget verő nagy tragédia sem lenne belőle.
16 évesen én is smároltam az unokatesómmal, de csak ennyi. Ma meg egy olyan emlék amin mindketten nevetünk ha szóba jön.
Lannister szindróma...
De komolyra fordítva a szót, hiába, hogy csak unokatestvérek vagytok, hiába, hogy a törvény megengedi, ez attól még vérfertőzés lenne, ha lefeküdnétek egymással és gyereketek születne.
Aztmondod kérdező, hogy pityeregsz, biztos bűntudat miatt.
De szerintem itt az az igazi kérdés, hogy pontosan milyen vonzalmat érzel iránta. Bár akármelyiket is a kettő közül, az rossz. Verd ki szépen a fejedből, felejtsd el, hogy vonzódsz hozzá, nem jó dolog ez.
Itt nincs szo semmilyen lefekvesrol,sem hazzassagrol.
En 15 o 17lesz.
Koszonom szepen mindenkinek.
Remelhetoleg csak tevhitben gondolkozom.
Jaa
Es hogyan tudnek mar tullepni rajta?
Magam is tudom hogy az naggggyyon gaz.
Es szegyenlem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!