Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elegem van a kistesómbólIlyenk...

Elegem van a kistesómbólIlyenkor mi a teendő vagy, meddig tűrjem még ez?

Figyelt kérdés

Nagyszüleimnél voltam, nem rég értem haza, és tesóm azzal fogadott, hogy "de jó lenne ha mamáéknál lennél!". Mikor anyáék kimentek az udvarra azt mondta nekem, hogy (szó szerint mondom) Nagy b*zi, k*cs*g m*rha vagyok. Kimentem anyáéknak ezt elmondani, de szokás szerint tesóm kapott igazat, hozzá se szóltam, mindig kitalál valamit, csak hogy piszkálhasson. Van egy cicánk, de ő kisajátította magának. Tegnap mikor a cicával játszottam, meglátott és belémrúgott, meg mondja hogy én hogy merek az ő macskájával játszani. Szóltam neki, hogy ez a mi macskánk, erre beszalad anyához hogy kiabáltamvele. anyáék sose hisznekek nekem. Van, hogy sírok annyira felidegesít. Legszivesebben azonnal a nagyszüleimhez költöznék. Sorolnám még de nagyon hosszú lenne. (Hozzáteszem tesóm 2.-os)

14/F

2015. aug. 23. 17:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vedd fel mit mond és azt a két pofont is nagyon megérdemelné már. Mutasson kis tiszteletet.
2015. aug. 23. 20:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Két oltári nagy füles neki, ígyis úgyis téged szidnak le, legalább lesz miért, a kisköcsög meg tanul belőle!
2015. aug. 23. 21:32
 13/15 anonim válasza:

Ha legközelebb is cseszeget, b*sz oda neki egy kicsit! Én is ezt csináltam öcsémnél, később már tanúlt belőle.

16/l

2015. aug. 24. 10:16
 14/15 Beltazor91 ***** válasza:
8. egyetértek, nézd levegőnek, meg se halld amit mond. tuti segíteni fog
2015. aug. 24. 11:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Amikor legközelebb ilyen helyzet lesz, meséld el neki, hogy a szüleid nem az ő szülei, csak szánalomból fogadtátok be, amikor egyszer hazafelé jöttetek akkor vettétek észre egy kuka mellett sírt, és a szüleid megsajnálták... szóval maradjon nyugton, ha nem akar oda visszakerülni.

Nálam ez hatásos volt. De ha nem jön be, még mindig megverheted.

2015. aug. 24. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!