Miért szégyenlős ennyire az öcsém?
Miert lenne megmosolyogtató, hogy egy lany nem akarja mutogatni a melleit egy orvosnak? ( es nem nőgyógyász, hanem sima háziorvos )
Szerintem ebben semmi fura nincs
Es megis mi köze van a háziorvosnak a lany melleihez? ( nem nőgyógyász, hogy tapogassa, hogy van-e benne csomó vagy hasonló)
Es gondolj mar bele, nem csak az orvos van ott, meg van legalább 1 asszisztens na meg most a hozzaszolonal az Anyukaja is ott volt
A fiúnal tényleg érdekes, mivel strandon is csak fürdő gatya van rajta, de a lányon/nőn van melltartó is a strandon
"Es megis mi köze van a háziorvosnak a lany melleihez?"
Nem a melleihez, hanem ami alatta van: a tüdejéhez, szívéhez!
Az orvos sztetoszkóppal meghallgatja a tüdejét, szívét. Nem vagyok orvos, nem tudom, mennyire akadályozza ezt, ha a melleinél nem tudja meghallgatni. Nem tudom, mit ír elő ebben az orvosi protokoll. De elképzelhető, hogy az alaposság rovására megy, ha azt kihagyja. A másik orvos talán úgy gondolja, nem ér annyit a konfliktus egy kamaszlánnyal: amennyire levetkőzik, annyira tudja megvizsgálni, oszt' jónapot.
Én sem veszem le a melltartomat a haziorvosnal es igy is meg tud vizsgálni
Mert ha egyedül mennek be hozza es ketten lennénk ( szóval nem lenne a vizsgaloreszen az asszisztens sem) akkor meg azt mondom, hogy oké, levetkozom felül teljesen
De igy, hogy meg plusz emberek is bent vannak kizárt dolog
"Nem a melleihez, hanem ami alatta van: a tüdejéhez, szívéhez!
Az orvos sztetoszkóppal meghallgatja a tüdejét, szívét."
??????
Nekem soha nem tapizta még a háziorvos a mellem, mindig is a hátamon hallgatták. o.O A hátamon kellett lapockáig felhúzni a pólóm, és oda tette a sztetoszkópot, eddig már több orvos is (gyerekorvos, felnőtt háziorvos, iskolaorvos, üzemorvos), szóval nem egy bolondot fogtam ki.
Komolyan van olyan orvos aki a melltartót is leveteti és a mellen tapiz a sztetoszkóppal?
22 vagyok.
Nem tudom, én férfi vagyok.
Csak egyszerűen az orvos fejével próbálok gondolkodni. Mi a fészkes fenének vetkőztetné le jobban a beteget, mint amennyire a munkájához kell? El nem tudom képzelni, hogy egy háziorvos (pláne nő) azon csorgatja a nyálát, hogy egy tini mellét láthatja vagy hozzáérhet.
Azt el tudom képzelni, hogy fölöslegesen vettette le az az idős orvos a melltartót, de abban biztos vagyok, hogy a szakmai meggyőződése (tehát jó szándék) és nem a kukkolás szándéka vezérelte. Akkor meg mire föl a nagy felháborodás?
Előző kiigazítva:
Nem tudom, én férfi vagyok. Engem mindig elölről is (tehát a mellemen) és a hátamon is meg szoktak hallgatni az orvosok.
Nem kukkolásból, szimpla empátiahiányból és genyóságból.
Mint a suliban az orvosi vizsgálaton. Fél órán át ücsörögtünk egy padon egy szál bugyiban, a mellünket takargatva, csak azért, hogy megnézze, van-e gerincferdülésed, ha sorra kerülsz. És nem az volt, hogy majd ha odaérsz, akkor vetkőzz le, nem, állj úgy súlyt mérni, magasságot, szemvizsgálatot, hogy takargatod a melleidet.
Felnőttként egyszer sem vetették le velem a melltartót, értelemszerűen ha nem vizsgáltak ott. De én mindig rákérdezek, ha valami nem világos, meg nem akarok tötymörészni, így volt már, hogy megkérdeztem, hogy ezt vagy azt is levegyem-e, és nem egyszer jött a válasz, hogy "végül is nem kell".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!